Partikellék készítése

december 23, 2014 3:10 du. | Közzétette | Hozzászólás

Gyerekzsúr, ovis szülinap vagy egy kis otthoni ünneplés. Nem múlhat el dekoráció nélkül. Most egy gyors, tömegesen elkészíthető partikelléket mutatok hozzá.

A Silhouette digitális vágógép Print and Cut funkcióját kihasználva szívószáldíszeket készítettem. Először kisfiam születésnapjára, majd az ovis karácsonyi ünnepségre és itthonra is. Mondanom sem kell, hogy nagy sikere volt mindegyiknek.

Lássuk, hogyan készült!

1. Silhoouette Studio programban egyforma méretű köröket helyeztem el a lapomon, miután beállítottam a Print and Cut fülön a nyomtatáshoz szükséges paramétereket.

Silhouette Print and Cut beállítások

2. Az aktuális “hősdivatnak” vagy eseménynek megfelelő képeket kerestem az interneten. Ezeket a képeket a körökbe igazítottam. Majd kinyomtattam a nyomtatón. (Akvarell papírt használtam.)

Silhouette Studio Print and Cut

3. A kinyomtatott papírt ráhelyeztem a vágóalátétre és kivágtam a Silhouette Cameoval.

Silhouette Print and Cut

4. A kivágott körökből kettőt összeragasztottam úgy, hogy csak a két függőleges szélét kentem be folyékony ragasztóval. Száradás után a szívószálat átdugtam a körök közepén és kész is voltam.

Rescuebot szívószár partirahóemberes szívószál

 

És egy kis meglepetés a karácsonyi dekorációhoz. Készítettem egy Silhouette Studio file-t, melyekben karácsonyi/téli szívószáldíszeket találsz. Neked csak nyomtatnod, vágnod és ragasztanod kell. Szerintem nem csak kisgyermekes családok arcára csal mosolyt. A képre kattintva tudod letölteni.

teli partikellék

Rajzok: http://www.freevectorarchive.com/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.