Csokis tasakok ajándékba

február 10, 2015 1:09 du. | Közzétette | 2 Hozzászólás

Bár a mai bejegyzés Valentin-nap alkalmából született, ezt a kis ajándékot bármilyen alkalomra el lehet készíteni, legyen az névnap, születésnap, évforduló vagy Mikulás. Az ötletet a Pebbles blogján találtam. Szükségünk lesz 12”x12” papírra, pékzsinegre, csokira vagy cukorkára, amit a tasakba rejtünk, valamint dekorációra. Én most Crate Paper Kiss Kiss chipboardját és címkéjét használtam.


Crate Paper Kiss Kiss

Egy 12”x12”-es papírból három tasak jön ki, használhatunk egyszínű alapkartont vagy mintás scrapbook papírt is. Vágjuk el 4”-nél és 8”-nél, így kapunk három csíkot. Biegeljük a képen látható négy helyen. (5”, 5.5”, 6” és 11”).

Biegelés helye

Hajtogassuk meg a biegelés mentén és jöhet a dekoráció. Ha mintás papírból készítjük még kevesebb dolgunk van. A végén lyukasszuk ki a tetején, ha van lehetőség 3mm-es lyukasztóval, mert a kisebb lyukasztás szebben mutat. A dekoráció gyorsan ment, mivel a felhasznált elemek mind egy kollekcióból valók voltak. Nagyon élveztem a velük való munkát. Nem kell gondolkozni, variálni csak ragasztgatni. 🙂

Hajtogatás és lyukasztás

Belülre egy kis celofánba csokikat raktam, azt kétoldalú ragasztóval rögzítettem a tasak belsejébe. Arra figyeljünk, hogy nem sok hely van belül, ezért mindenképpen lapos formájú finomságot válasszunk.

Tasak belseje

Mind a hármat ajándékba készítettem, de nem a páromnak. Nekem a Valentin-nap egy kis apró figyelmességről szól azoknak, akik fontosak nekem. 🙂

Csokis tasakok

 

Valentin-napi ajándékötlet

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.