Csak csajok

március 10, 2015 3:08 du. | Közzétette | Hozzászólás

Flóra már írt az arany fólia trendről a múlt héten, amiben állította, hogy olyan szép papírokat, mint a Fancy that kollekció és az On trend kollekció még életében nem látott. Nos, igazolom az állítását. Valóban elképesztően gyönyörű papírokról van szó. 🙂 És a két készlet nagyon jól illik egymáshoz, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az az oldal, amit a papírokkal készítettem.

Ez az oldal a készítés során sok kalandon ment keresztül, a fotó egyszer már majdnem a kukában végezte, mikor csepp kezek meglocsolták pink media inkkel. 😀 De gondoltam adok neki még egy esélyt, és levágom a sérült részt, és láss csodát! borzasztóan megtetszett a szokatlan képméret. 🙂

A fotó alsó részére a zászlókat a fóliázott papírokból vágtam ki (bár tartozom egy vallomással: majdnem sírtam közben, olyan gyönyörűek, hogy szinte fájt elvágni őket 😀 ). Mivel a papírok ilyen impozánsak, már csak minimálisan díszítettem az oldalt, néhány aprósággal. (A fa szív az egyik kedvencem rajta, EBBŐL a készletből van, a címkék meg, amik nélkül nem tudok semmit alkotni újabban ITT találhatóak 🙂 )

Csajos oldal lett, az én gyönyörű nővéremről és az ő gyönyörű lányairól! 🙂

1

2

3

 

4

5

8

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.