3

Kincseim

október 12, 2015 4:41 du. | Közzétette | Hozzászólás

Szerintem Viki ebben a hónapban is igazán klassz kihívással készült Nektek! 🙂

Igazából nehéz volt eldöntenem, hogy egyáltalán melyik oldalamat tekintsem elsőnek…Van egy, amit NőiCsizma Edittel készítettünk el, bár ami azt illeti akkor még semmi közöm nem volt a scrapbookhoz, és az inkább volt az ő műve, mint az enyém. 🙂 Aztán következett két oldal, amiket egy alaptanfolyamon készítettem, és bár ezek elég egyszerű oldalak, voltaképpen nem rosszak. De ezeket sem nevezném önálló munkának, Betsy elég sokat segített a készítésüknél.

Úgyhogy azt az oldalamat választottam, amit először készítettem el teljesen egyedül. (Mondjuk ezt is vázlat alapján készítettem, de fogjuk rá, hogy ez önálló munka volt. ) Ez volna az:

1

Fú, rettenet! 🙂 De sebaj, az enyém ez is 🙂 Mentségemre legyen mondva hogy ez nem egy könnyű fotó. A szivárvány minden színe szerepel rajta, ráadásul egy statikus kép, nem történik rajta az ég világon semmi. Szóval másodjára is megdolgoztam vele, és hááát, azért jobb lett, de ami azt illeti most sem ez lett a kedvenc oldalam azt hiszem. 🙂

Egy kicsit más a kép, amivel most dolgoztam, ugyanabból a sorozatból van ugyan, de nem PONT ugyanaz. (Ez volt itthon előhívva, és úgy gondoltam ennyi eltérés belefér.)

Ezúttal kicsit romantikusra vettem a figurát, és igyekeztem felsorakoztatni rajta minden kedvenc elemem, ami mostanság jellemző rám. Így sikerült:

2

Ágacska, stencilezés, sok-sok arany, kis virág, pacázás…

5

4

6

Szerintem vágjatok bele a kihívásba bátran, jó kis kaland ez! 🙂 Hajrá! 🙂

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.