_DSC2768k

Silhouette Curio – első lépések

december 7, 2015 7:12 de. | Közzétette | Hozzászólás

Gondolom nem vagyok egyedül a kiváncsiságommal a Silhouette új masinájával kapcsolatban, a Curióval. A beharangozója elég ígéretesnek tűnt. Most itt a bizonyíték.

Szerencsére volt alkalmam kipróbálni, így megosztom veletek is a tapasztalataimat. Most a Curio-tulajdonosok első lépéseit könnyítem meg, de a bejegyzés azoknak is hasznos lehet, akiknek nincs. Láthatod, hogyan működik, mit tud és ezek alapján könnyebb eldönteni neked való-e.

Facebookos Silhouette-csoportunk file-jai közt írásos segítség is van. Most egy videót hoztam, amely bemutatja, mi is van a dobozban. (A videó elején a tesztjeim vannak. 🙂 ) Lássuk:

Ha összeszerelted a gépet, javaslom, hogy elsőként töltsd le a legfrissebb Silhouette Studio ingyenes programot és telepítsd! Amíg ezt nem végezted el, ne dugd be a Curiot a számítógépbe és ne is kapcsold be azt! Telepítés után már összekapcsolhatod a gépeket és bekapcsolhatod a gépet és el is indíthatod a programot.
Én ezt a részt kicsit túlbonyolítottam, mert már rajta volt a program a gépemen, hiszen van egy Cameom. De amint kiléptem a programból és bekapcsoltam a Curiót és újra elindítottam a szoftvert, minden a helyére került. Felismerte a Curiót a program és megjelentek a speciális funkciók.  Ezeknek a funkciókat csak akkor tudod beállítani, ha a számítógép és a Curio kapcsolatban van.

Legközelebb domborítani fogok. Kiváncsi vagy rá?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.