OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Örömalbum

január 7, 2016 9:53 de. | Közzétette | Hozzászólás

Egy új évet jól esik valami pozitív érzéssel kezdeni. Én kigondoltam, hogy csinálok egy örömalbumot magamnak, amibe olyan képeket, emlékeztető dolgokat teszek, ragasztok ami valóban örömet okozott, és ha ránézek jó érzés tölt el. Lehet személyhez kötött, vagy akár egy utazás vagy a lakás része, egy új darab vásárlása, cipő, táska bármi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Semmit nem szeretek kidobni, ami valamiért tetszik. Amiből készül azt mindenki ismerheti, NCSD  termékek jól sikerült csomagolóanyaga 🙂  (többen használtátok már valamire, alátétnek pl. ) Én most egy egész minialbumot készítettem belőle.  Annyit kell tenni, hogy ügyesen behajtjuk a végét a reklámnév felé, és egy kiválasztott scrap papírt vagy csak egy egyszínű sima kartont ráragasztunk, amit előtte méretre vágtunk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha ezekkel megvagyunk, sorba rendezzük, ez lehet úgy hogy a tartós oldalakat egymással szemben, akkor utána lesz két síma oldalunk, vagy úgy hogy egyik sima, másik tartókás oldal. Én az előbbit választottam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Díszítés előtt végre újból használhattam a jó kis spirálozógépemet, hogy a legegyszerűbb módon összefogjam az albumomat. Imádom! Mióta megvan már egy csomó kreatív füzetet alkottam vele, kis albumot, jegyzetfüzetet a gyerekeknek. Ezek után kis díszítés maradt hátra, és az hogy megtöltsem tartalommal. Még az elején vagyok, de ez már úgyis mindenkinek  személyes ügye 🙂
Megmutatom a belsejét amennyire eljutottam. Díszítőnek sok mindent használhatunk, nekem továbbra is nagy kedvenceim a különféle vágatok.
A maradék PL-kártyákat is ragyogóan használhatjuk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gyűjtsétek amit érdemes, és még érdekesebbé tehetitek, ha egyéb díszítő csomagolását is közé teszitek vagy fotóalátétnek felhasználjátok.

Szép alkotós napokat kívánok az új évben is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.