OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Januári kihívás – inspiráció

január 12, 2016 8:56 de. | Közzétette | Hozzászólás

Nagyon jónak találom a januári kihívást. Itt látható: /http://blog.scrapbolt.hu/2016/01/05/hello-2016-hello-uj-kalandok/

Sok szavam volt, végül egyet sikerült kiválasztani.  Nem véletlen a választás, valahogy az előző év vége, valamint az évkezdés is olyan helyzetek elé állított amit hatalmas türelemmel kell kezelni. Ezért aztán ez a szó maradt a sokból. TÜRELEM.
Készült egy oldal, szöveggel, fotóval.Eredetileg volt egy másik szöveg is, de végül e mellett döntöttem, valahogy jobban jellemez engem. 🙂 Ide teszem hátha nem olvasható mindenkinek.

“Türelem. A legfontosabb építőköve mindennek. Mert semmit sem szabad siettetni. Aminek meg kell történnie, megtörténik. Akinek jönnie kell, jönni fog. Akinek helye van az életedben az ott is lesz. Pontosan akkor, mikor kell. És ez ilyen egyszerű. Semmi sem egyszerűbb ennél. Érezni fogod, tudni, hogy minden a helyén van. Addig meg várj. De ne idegeskedve, akarva, kattogva. Annak nincs értelme. Csak engedd el. Engedj el minden elvárást, siettetést, agyalást. Mert ezek a dolgok csak mérgeznek. Tégy meg mindent tiszta lelkiismerettel egy bizonyos pontig. De ne tovább. Ha elérted a pontot, akkor csak engedd szabadjára. És ez nem azt jelenti, hogy feladtad, ó dehogyis. Ez pont azt jelenti, hogy ezzel új célokat tűztél ki magad elé, amikért és akikért érdemesebb küzdeni.”

A betűk teljesen újak, a fém virág díszítő több éves .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És néhány részletfotó.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kellemes , jókedvű alkotást a kihíváshoz, várjuk az oldalaitokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.