Ikeranya

február 9, 2016 10:53 du. | Közzétette | 1 Hozzászólás

Még nincsenek gyerekeim, így nekem nem mindennaposak a gyerekek aranyköpései. Viszont van egy unokaöcsém és egy unokahúgom, akik nem hivatalosan a keresztgyermekeim és igen szoros a kapcsolatunk. A napokban beszélgettem velük, amikor Flórika a 6,5 évesek nehézségeit ecsetelgette. Például, hogy az iskolában Flórának csúfolták. (Megjegyzem, biztos Lacit és Évát is csúfolják az oviban/iskolában, de Flóra és Flórián nevekkel egyáltalán nem könnyű az élet, én már csak tudom. Így aztán teljesen átérzem a problémát. 🙂 ) Flórika kivágta magát és megmondta a gyereknek, hogy Ő nem Flóra, az az ikeranyja. Ezen aztán jót nevettünk, mert keresztanya akart az lenni. Nekem nagyon tetszik az új titulusom és ha belegondolunk, nem is olyan hülyeség.

Annyira megihletett ez a sztori, hogy másnap oldalba is foglaltam. Egy 2014-es fotósorozatot kerestem elő. A fotók alá rétegeztem papírokat. Ezt a technikát nem rég próbáltam ki és teljesen beleszerettem, mostanában sokat fogom használni. Szokás szerint fehér alapkartonnal dolgoztam, valamint die cutokkal, chipboardokkal. Ezek a We R Memory Keepers legújabb Crush nevű kollekciójából valók. Az oldalt az elforgatott címmel bolondítottam meg.

ikeranya1

ikeranya4

ikeranya3

ikeranya2

 

1 hozzászólás

  • Dr. Farkas Flóriánné szerint:

    Imádom az anyját, meg az ikeranyját és a fiát.A fotó sorozaton jól látható az a huncut, eredeti gyermeki báj. Az oldal telitalálat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.