CHA 2016 2. rész – American Crafts újdonságok

február 15, 2016 3:47 du. | Közzétette | Hozzászólás

A Simple Stories után most az American Crafts néhány újdonságát szeretném bemutatni Nektek.

Kezdjük Flóra nagy kedvencével, a Pink Paislee-vel! Méghozzá egy nagyon trendi, színes, csajos készlettel, a Fancy Free-vel.

fancy free

A papírok elég színesek, na de ez a virágmintás! Hűűű! 🙂

1920

A papírokon kívül csupa klassz kiegészítő van a kollekcióhoz, a kedvencem a “String Art” nevű újdonság. Emlékeztek még gyerekkorunk technika óráira, mikor a valamilyen formára bevert szögekre fonalat tekertünk, és az adta ki a mintát? Na, ez épp ilyen! Szerintem szuper ötlet a scrapbookban alkalmazni!

string art

Másik nagy kedvencünk az American Crafts-nál természetesen Dear Lizzy. Bár nem mondhatjuk, hogy a Happy Placeszel nagyon kibújt volna a bőréből, azért a tőle megszokott színvonalat hozta a vidám, színes mintákkal. Madarak, kaktuszok, dinnyék. Meglepődtetek, ugye? 🙂

happy place

Aki szereti a naaaaagy virágmintákat, a cuki állatkákat, az aranyat és úgy általában a nagyon csajos dolgokat, annak Maggie Holmes Bloom kollekciója K Ö T E L E Z Ő!! 🙂

BLOOM_chipboard blooooom

És végül, de nem utolsó sorban jöjjön Amy Tangerine és a Better Together. Aki követi Amy munkáját, a kollekcióit, az megszokhatta, hogy Amy nagyon szereti a színes, vízfestett motívumokat, feliratokat. Ez megjelenik ezen a készleten is, és bár az én stílusomtól ez viszonylag távol áll, valahogy mégis nagyon bejön. Ti hogy álltok vele?

6a00d8357de06869e201b8d18cfc50970c

better together

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.