cha3

CHA 2016 3. rész- Project Life újdonságok

február 16, 2016 6:41 du. | Közzétette | Hozzászólás

A ScrapBoltnak szívügye a Project Life, ezért aztán nem maradhatnak ki Becky Higgins újdonságai sem a sorból.

A CHA-n bemutattak két vadiúj Value Kitet, a This&That és a Sprinkles kollekciót. A Value Kit kisebb csomag, kevesebb kártya és többnyire kivágat válogatás van a csomagban, jó választás, ha nem heti bontásban PL-ezünk, vagy nem akarunk ráunni egy Core Kitre.

A Sprinkles inkább lágy, pasztellebb árnyalatokkal dolgozik, ideális választás szülinapi vagy nyárias PL oldalakhoz.

sprinkles

A This&That kissé élénkebb színekből áll, karakteres, de nekem nagyon bejön ez is.

this&that

Mindkét készletet meg tudjátok nézni ITT.

A Value Kiteket kívül több Core Kit is bemutatásra került. Nem szeretem a core kiteket, nekem ez túl nagy elköteleződés egy egész évre, de a Currently Edition nagyon csábító. Szépek a színei, klassz a grafikája, visszafogott, és szerintem jól variálható. Ráadásul a kiegészítők is szépek hozzá: a dekorgombok és keretek nagyon mutatósak.

currently

Aki szereti a színesebb kártyákat, annak talán tetszeni fog a Wonderful Edition. Engem ez valahogy nem varázsolt el, de ízlések és pofonok, ugye.. 🙂

wonderful

Ezen a két core kiten kívül, ami még nekem nagyon tetszett Becky Higgins újdonságai közül, azok a tegnapi cikkben említett Dear Lizzy és Amy Tangerine kollekciók Project Life változatai! Mindkét készlethez van természetesen passzoló album is!

BP80354171-multicoloured BP80354172-multicoloured

És a végére még egy nagy kedvenc: Heidi Swapp Minc fóliázógépéhez készültek mini kártyakészletek, amiken előre nyomtatott minták várják, hogy csodás színeket fóliázzunk rájuk. Ha lenne MINC-em, már írnám is a kívánságlistámat Csabának! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.