Kedves én!

március 2, 2016 11:24 de. | Közzétette | 3 Hozzászólás

A mai bejegyzésben szeretném Nektek bemutatni a Pink Paislee C’est La Vie gyönyörű és szépséges, rózsaszín, menta és arany, virágos és fekete-fehér csíkos kollekcióját. I M Á D O M! Tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül és azt is tudom ebben a pillanatban a világ szinte minden pontján hiánycikk, de a türelem ilyen szépségeket fog teremni, ígérem. 🙂 Igazából egyik terméket se nagyon tudom kiemelni, mert mindegyik kedvencem: a pufi matrica, “tükrös” matrica, washik, aranyozott parafa szívek, kivágatok, téglamintás félig arany szívek stb stb… Ember legyen a talpán, aki tud választani. 🙂

pink paislee c'est la vie

Na, de térjünk rá az oldalamra. Elöljáróban annyit, hogy aki még nem ismerne: Farkas Flóra Mónika vagyok, kollekció függő. Szinte ismerem a legtöbbet, sokan kérnek tőlem tanácsot papírok ügyében és ha mutatsz egy matricát nagy valószínűséggel megmondom melyik márka melyik kollekciójából való. DE! Ez nem jelenti azt, hogy kirakat oldalalkat készítek. Nem jelenti azt, hogy beállított, műtermi képekkel dolgoznék minden alkalommal és azt sem hogy mondvacsinált (ne adj ég semmi) mondanivalója lenne az oldalaimnak. Mind, mind történetekről, de legtöbbször érzelmekről és gondolatokról szól. Minden apró dolognak jelentősége van az oldalaimon, nem csak azért kerül rá, mert trendi és színben éppen odaillik. Sok-sok képem telefonnal készül és mi készítjük azokat (én vagy a párom, esetleg a család.) Ez a kép éppen egy születésnapi partin készült és a páromra mosolygok. Nagyon jól éreztem magam a bőrömben, csinosan felöltöztem aznap… tudjátok miről beszélek. 🙂 Úgy gondoltam ez lesz a tökéletes kép ehhez az oldalhoz, ami tulajdonképpen egy levél. Egy levél magamnak a nehéz napokra. Azért, hogy emlékezzek arra, sokszor nehéz (vagy annak tűnik) az élet, de nem szabad, hogy ezek a dolgok eltántorítsanak az utamról. Összpontosítanom kell és keményen dolgozni az álmaimért, minden nap. Az hogy milyen a következő nap – boldog vagy szomorú-, pedig csak tőlem függ.

Ha megvan álmaid papírja, készíts Te is egy motivációs oldalt magadnak! Olyan képet használj, amin elégedett és boldog vagy, a többi dolog pedig azokra a szituációkra adjon választ, ami a nehéz pillanatokban elbizonytalanít. Tedd ki a falra vagy dugd el a fiókba, ahogy jól esik, de a rossz napokon mindig vedd elő és emlékeztesd magad a céljaidra.

dear me3

dear me 0

dear me 7

dear me 6

dear me4

dear me5

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.