Szív rojtokkal

március 16, 2016 10:31 de. | Közzétette | Hozzászólás

Kitört a rojt őrület! Aki szokta figyelgetni az új termékeket vagy a külföldi scrappereket már kiszúrhatta magának ezeket a Crate Paper – Maggie Holmes rojtos papírszíveket a Bloom kollekcióból. Nagyon újszerűek és irtó cukik. Nekem is megfájdult rá a fogom, csak nem sikerült sehol se beszereznem, így úgy döntöttem készítek egyet magam.

rojt szívek crate paper

És ha már készítek, akkor jó nagy legyen. 🙂 Segítségemre a Martha Stewart rojtozó olló volt (az info@scrapbolt.hu címen rendelhető), ami egy nagyon hasznos kézműves kellék az már tuti. Türelmesek rendes ollóval is próbálkozhatnak a Silhouette mágusok pedig a vágógéppel.

martha stewart fringe scissors

Nem is húzom tovább az időt, mutatom az oldalamat. Csupa színes, vidám… imádtam csinálni, teljesen izgalomban hozott. Remélem “átjön”. 🙂 A felhasznált scrapbook papírok a Pink Paislee C’est La Vie kollekcióból valók, a díszítőelemek pedig vegyesen újabb és régebbi kollekciókból és márkáktól.

fringe heart 0

fringe heart layout 1

Közelebbről is mutatok pár képet. A fénykép egyébként tavaly nyáron készült a gyerekekkel, amikor rájöttem, hogy alig van kép így hármunkról. Természetesen perceken belül orvosolva lett hiányosság. 🙂

fringe heart layout4

fringe heart layout3

fringe heart layout2

Nektek tetszik ez az új trend? Kipróbáljátok majd?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.