OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Képtartó…

augusztus 2, 2016 8:07 de. | Közzétette | Hozzászólás

Egyre nagyobb divat lett az otthonunkban kitenni családi fotókat. Főleg persze a gyerekekről, és egy-egy jól sikerült programról, kirándulásról.
Ha csak sima keretbe tesszük unalmas, nem illenek össze stb. Ezért örültem amikor Anna oldalán találtam egy hajtogatós papírkeretet. Saját stílusunk , kedvünk és a fotó kínálta módon díszíthetjük. És rögtön egy polc, vagy munkaasztal dísze is lehet. 🙂

Készen, összehajtva így néz ki:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Egy szép fehér 30,5 cm X 30,5 cm-s  scrap háttérkartont választottam.  Én az egészet megfordítottam, mert ahogy Anna használta nekem nem tűnt praktikusnak, valamint a díszítése is már nem az én világom.
Mutatom a vázlatot, a méretekkel. A piros vonalaknál kell kivágni, illetve behajtani a kartont.

VÁZLAT

Amikor levágtam a felesleget kb így néz ki.

20160723162317

 

Jobb oldalon kicsi részt behajtom, a felső részt lefelé, és leragasztom. Alul a bal oldalit erre az oldalra, a jobb oldalit a másik oldal felé hajtom, és a szélét kétoldalas ragasztóval megragasztom.
A fehér kartonra választottam néhány összeillő alátétpapírt, és felragasztottam, erre kerültek a fotók. A bal oldali zsebes tartó részbe egy idézet került, de ha még van fotó, vagy két gyermekről szeretnék akkor egy tag két oldalára is lehet fotót tenni.

Mutatom a fotókat, és biztosan érthető lesz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kellemes nyári alkotós napokat kívánok szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.