OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heart – szívem egyik fele

október 4, 2016 9:47 de. | Közzétette | Hozzászólás

Hoztam ma egy mixed-mediás oldalt Nektek. Lányomról készült nyári fotót foglaltam oldalba. Jó volt összekenni mindent, és nézni hogyan alakul az oldal. Igazából liftelésnek indult, de aztán (szokásomhoz híven) saját “kútfejemre” hagyatkoztam. Azért megemlítem az inspirációt jelentő nevet: Nadia Canizzo.
Röviden írom, miket tettem, láthatóak jól az oldalamon.  Először matt menta akril festékkel maszatoltam az alapot. Én nem szoktam gessoval alapozni, sem fehérrel, sem színtelennel. Szeretem ha a papír “részt vesz” a folyamatban, és kicsit beszív belőle, a sűrűbb festéket pedig hagyja. Utána gyöngyház akril festékkel, és fehérrel stencileztem,  – ez a nagy minta – átmenetesen így kicsit cirmos lett, és más színű. Aztán jöttek az apróbb stencilek, gél pasztával, arany pasztával, csillámos géllel. Majd a pecsételés következett. Az már eldöntött dolog volt, hogy a bal oldalon lesz a fotó, így az alátéteket előre összeállítottam, kapcsoztam, és úgy ragasztottam a helyére, utána jött a fotó. Egy-két virágot, kivágott elemet még alácsúsztattam, mert a fotót sokszor úgy ragasztom fel, hogy csak a négy sarkán. Így bármikor ha még megkívánja alá tudok csúsztatni valamit. Így volt ez a love kis felirattal is. Az alátét papírok is külön vannak csak egy csíkban vannak felragasztva.(tűzőkapocs összetartja)
Végül spricceltem feketével, és fehérrel, valamint ecsettel még festegettem ahol nagyon eltért a szín. Utoljára került fel az arany felirat, és az apró kis pettyek, szívek.
Néhány részletfotó, majd a teljes oldal.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Szép alkotós hetet kívánok, az idő is alkotásra ösztönöz minket. Maszatolásra fel! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.