6

Karácsonyi képeslapok és vászonkép, a jótékony Mónival

november 16, 2016 1:10 du. | Közzétette | Hozzászólás

Ismét itt vagyok vendégalkotóként, mert októberben is én lehettem a ScrapBolt Kedvenc Alkotója! Fantasztikus érzés, és hihetetlenül megtisztelő! Nagyon nagyon köszönöm a Scrapbolt Csapatának!! (Mi köszönjük ismét!)

Andi előző posztjában már jelezte, hogy néhányan csatlakoztunk a Kisújszállási Kutyabarát és Állatvédő Civil Egyesület jótékonysági programjáhozkészítünk mindenféle alkotásokat, amit felajánlunk a licitalbumba, így támogatva az egyesületet és az árva kutyusokat.

Én egy kis méretű vászonképet és két képeslapot hoztam, virágok, pecsétek, stencilek, chipboardok, cérna és textilek, mindenféle kütyük. A vászonkép már szeptember elején elkészült, itt várta, hogy mi legyen a sorsa – a címcsere után pedig már ment is a csomagba. A képeslapok egyszerűbbek, kis kedvesek, talán szerethetőbbek, de ez majd kiderül a liciten. 🙂

7

Lassan egy órája írom ezt a posztot és bevallom, csak most esett le, hogy miért nem tudok magáról az alkotásról írni többet. Mert nem az alkotás maga van a sztori középpontjában. Az alkotás, a kreativitás egy eszköz, illetve sokmindennek lehet eszköze. Most annak az eszköze, hogy másoknak segíthessünk vele, hogy megkönnyíthessük egy kicsit a hétköznapokat, mosolyt csalhassunk arcokra, szívekbe, lelkekbe. Azokéba, akik egész évben sokat tesznek másokért, jelen esetben kutyákért, gazdákért, a közösségért és a társadalomért.

Ez a kis színes jár egész este a fejemben. Semmi szakmai, egészen személyes. Az én életemben korábban nagyjából semmilyen szerepük nem volt a kutyáknak, lassan fél éve viszont hős, élet- és jókedvmentő kutyukkal kelünk és fekszünk. Kisgyerekesek már biztos tudják miről beszélek. Ők a Mancs Őrjárat vidám és ügyes és tettrekész kiskutyái. Mindig segítenek a bajbajutottaknak, márpedig baj akad bőven. Szóval fél éve a gyerekeim hős kiskutyuk, akik mindenkinek segítenek, és ha ők nem tudnak, akkor mindig hívnak segítségül egy hozzáértő felnőttet – nnnnna erre vagyok én igazán büszke!!! És amikor tegnap este megkérdezték, hogy mi az amit csomagolok, akkor elmeséltem, hogy olyan hozzáértő és kedves és tettrekész néniknek és bácsik küldök csomagot, akik a bajbajutott kutyuknak segítenek. Aztán csak álltam és néztem őket, ahogy kipakolják a ceruzákat és a zsírkrétákat az asztalra, hogy ők is segíthessenek. Imádom őket <3

4

3

2
1

5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.