Képeslap-inspirációk a decemberi kihívásra

december 8, 2016 7:22 de. | Közzétette | Hozzászólás

Le sem tagadhatnám, bár minek is tenném, hogy engem borzasztóan motivál és inspirál a ScrapBolt Csapat újítása, miszerint a Kedvenc Alkotót felkérik vendégalkotónak!

Tamcsi kihívása nagyon mélyen érintett, beletettem (nagy)apait-anyait, ezért külön hálás vagyok, hogy engem választott a Csapat November Kedvenc Alkotójának! Nagyon nagyon nagyon <3

Amivel most készültem, az Andi 2in1 kihívásahoztam három képeslapot és három karácsonyfadíszt. Ugyan az egyik lehet, hogy nem is felel meg a kihívás feltételeinek, de majd kiderül!

Piros-fehér-ezüst színben alkottam, és csupa csillag minden, mert tavaly nagyon sok cuki csillaggal díszítették karácsonykor a bölcsit. Ezekkel a lapokkal szeretnék kedveskedni a Drága Nevelőinknek!

Az első képeslaphoz egy ajtót vágtam Sizzixszel, domborítottam a lap szélét pirossal és készítettem csillagokkal egy kis koszorút. Ezt a kis koszorút lehet felakasztani a fára.

dec1

dec2

dec3

A második, nagy csillagos képeslapnál átlátszó fólia mögé sok-sok csillogó-villogó flittert tettem.

dec4

dec5

dec6

A harmadik pedig a kakukktojás, vagy inkább kakukkcsillag. Élek-halok a girlandokért. Így készült egy csillagos verzió is.

dec7

dec8

dec9

December 15-ig még van jó sok idő, hajrá hajrá! Alig várom, hogy milyen csuda díszeket mutattok majd!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.