dscn6856_2

Ajándék barátnőknek

december 11, 2016 10:48 du. | Közzétette | Hozzászólás

Barátnőknek kézzel készített ajándékot adok a legszívesebben, és nem csak karácsonyra.

Már hetekkel az ünnepnap előtt gondolkodom az ötleteken, és közben igyekszem változatosan használható kellékeket beszerezni. Idén a karácsonyi meglepetéshez már ideje korán beszereztem az alapanyagokat: kicsi csatos üvegek az Ikeából, minivásznak és különböző méretű műanyag gömbök kreatív boltokból. A töltőanyagok, díszítőelemek folyamatos gyűjtés eredménye.

A scrapbook által megismert barátnőimnek többrészes ajándékot készítettem: üvegbe zárt téli hangulat, világító minivászon és kártya. Mindhárman ugyan azt kapták, pici módosításokkal. Imádtam, amikor kibontották és néztem, ahogy örülnek neki. Ez kicsit önzés is: azért is adok személyes, kézzel készített ajándékot, mert olyan jó nézni az örömüket.

dscn6856_2

Az üvegben dekorgumiból vágott fenyők vannak, színes flitterrel és tetején fehér pompommal díszítve. Kívülre organza szalagra kötött apró karácsonyfagömböket tettem.

A mini vászonra arany domborporral ugró szarvas került néhány fehér flitter, hópelyhes chipboard és cimke kíséretében. A ledsor és a pompomos szalag pedig körbefut a vászon szélén.

A kártya igazi minimál: arany domborporral bevont chipboard.

Műanyag gömb nem a scrapes barátnőknek készült, fotó sincs róla, de azokba is dekorgumi fenyőt tettem pompommal, aljába pedig fehér flittert (mert könnyebb, mint a dekorhomok). Színes szalagot kötve a tetejére igazi kedves ajándék, ami még a karácsonyfára is felkerülhet.

(Lányok, köszönöm a barátságotokat! )

dscn6857_2

dscn6858_2

dscn6859_2

dscn6860_2

dscn6861_2

dscn6862_2

dscn6863_2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.