album3

Brrr! mini album Annamáriától

február 22, 2017 9:41 de. | Közzétette | Hozzászólás

Most ismerjétek meg januári (másik) Kedvenc Alkotónk, Sóber-Juhász Annamáriát! Itt a bizonyíték, hogy kezdőként is lehet nagyot alkotni, és kihívást nyerni! Egy téli minialbumot hozott nekünk.

“Tudom, hogy mindenki várja már a tavaszt és a napsütést, ezzel én is így vagyok. Most mégis egy téli mini albumot hoztam Nektek, amit a múlt héten készítettem el. Nem vagyok nagy tél imádó, sőt ami azt illeti a karácsonyon kívül nem sok mindent szeretek a télben. A hóesést is maximum decemberben tudom elképzelni és részemről utána jöhetne is a tavasz.

Mindezek ellenére, amikor tavaly novemberben megvettem a Crate Paper Snow and Cocoa készletet, akkor alig vártam, hogy tél legyen. Már láttam magam előtt a meleg zoknis, forró csokis hétköznapokat, a szánkózást a gyerekekkel, a deres hideg reggeleket. Ez a készlet azonnal levett a lábamról, a kis sálas maci rabul ejtette a szívemet és tudtam, hogy egy mini albumot fogok készíteni belőle.

Mivel nincs nagy gyakorlatom a hagyományos scrapbookban (csak egy lelkes kezdő vagyok), így próbáltam valami könnyen és viszonylag gyorsan elkészíthető albumban gondolkodni. Választottam négy egyszínű vastag alapkartont, ezek lettek az album alapjai. Rózsaszín, szürke, menta és fehér színeket használtam, mert szerintem színvilágban ezek pont passzolnak a Snow and Cocoa díszítőelemekhez. Mind a négy kartonból vágtam egy-egy 30×18 cm-es csíkot, egymásba tettem őket, félbehajtottam, kézzel összevarrtam középen (először próbálkoztam ezzel) és gyakorlatilag kész is volt az album alapja (tehát egy 15×18 cm-es albumot kaptam). Ezután már csak díszíteni kellett. A Snow and Cocoa 6×6-os mintás papírjait használtam, mert ezek remekül passzolnak az egyszínű alaphoz. Tettem a fotók alá, de készült olyan oldal is, ahová kis zsebet vágtam a papírból, amiben 3-4 fotó is elfér, illetve egy kis kártya rövid kommentárral. Szinte minden oldalon használtam fehér akrilfestéket. Ezzel vékonyan bekentem az oldalak széleit, festegettem a fotók alá, illetve „fröcsköltem” (ezt nagyon szeretem). Két oldalra arany pacát is készítettem, hiszen a  díszítőelemekben megjelenik az arany is, így szerintem jól passzol hozzájuk. A végeredmény egy számomra nagyon kedves album lett, ez most az összes közül a kedvencem.

Köszönöm a Scrapbolt.hu Kreatív Csapatának a lehetőséget, hogy itt lehettem!”

album4

album

album1

album2

album3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.