2_DSCN7330

Minialbum egy kedves lánynak

február 27, 2017 9:23 de. | Közzétette | Hozzászólás

Ajándékba nagyon szívesen készítek minialbumot. Nálam ez a műfaj 10×15 cm-nél kezdődik, mert a képek sem vesznek el benne, összefűzni pedig spirállal szeretem, mert számomra kezelhetőbb és szebb is, mint a karika. Lehet, érdemes is lenne beszereznem egy spirálózót

Egy nagyon kedves lánynak készült ez az album. Nem tőlem kapta ajándékba, csak megcsináltam. Mivel ismerem és kedvelem, azért ajánlottam, hogy szívesen csinálok neki egy búcsú-albumot. Itt jegyezném meg, hogy akit nem ismerek, annak nem is könnyen készítek ajándékot. Jó, ha van kötődés.

Mivel sok-sok cuki gyerek is van a képeken, cuki kutyák és cicák is kerültek a díszítőelemek közé. A díszítést ismét szolídra vettem, így ismét finom, visszafogott chipboardok és cimkék igyekeznek a hangulatot, az érzéseket átadni. Erre a papírkészletre, mármint hogy van ilyenem, nem is emlékeztem már. Még egy vallomás: papírt sokszor ingerből veszek (ergo – jó lesz valamikor), ha tetszik a hangulata, a színei, akkor már nézegetni is öröm. Időnként pedig fel is használom. És egy javaslat: a papírkészlethez érdemes szert tenni a kollekció valamely díszítőelemére is.

Vissza az albumhoz: vannak bele kihajtós oldalak és zsebek is, melyekbe további, miltonkapoccssal összefogott és cimkékkel ellátott képek kerültek. A hátsó borító belső oldala pedig a jókívánság kártyákat rejti, amelyre személyes üzenetek írtak a búcsúzók.

Nagy szeretettel készült.

2_DSCN7324

2_DSCN7325

2_DSCN7327

2_DSCN7328

2_DSCN7329

 

2_DSCN7336

2_DSCN7338

2_DSCN7337

2_DSCN7331

2_DSCN7332

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.