hello40 4

Hello 40 – kihívás inspiráció

március 2, 2017 11:50 de. | Közzétette | Hozzászólás

Mondtam már, hogy elegem van a hidegből és a szürkeségből? Napsütést akarok és színeket! Tobzódni akarok a színekben! A sárgában, a lilában, a rózsaszínben, a türkizben. És a kékben, a zöldben, a mentában és mályvában!

Merika gondolatot olvasott, mert a márciusi kihívás pontosan ilyen! Szuper kihívás! Köszönet érte!!

Itt tudjátok megnézni a kihívás részleteit és a csodás mood boardot.

A színek, az elrendezés, az ötlet, nagyjából a harmadik percben összeállt a fejemben. Egyedül a téma nem jött sehogy. Úgyhogy nem volt mit tenni, kinyitottam a fényképes dobozomat és végigbogarásztam. Sok van, ráment néhány órám. De folyton visszanyúltam egyhez…

Egy hónapja töltöttem be a negyvenet. Szép kerek szám. Elkerülhetetlen, hogy egy csomó minden eszembe jusson. Pedig esküszöm, azt hittem, ez kimarad! Nem érzem magam negyvennek. Érzem kevesebbnek, időnként jóval többnek… az egész megfoghatatlan. Ráadásul nem jellemző rám ez a kerek szám mizéria. Nagyot változott a világ, amikor 16 lettem. Aztán teljesen új irányt vett az életem, amikor 22-23. Mint egy gyorsvonat, pörögtek az események ezerrel, csak kapkodtam a fejem. Kb 26 lettem, amikor beláttam, hogy így nem megy tovább. Kicsit belassultam, átértékeltem dolgokat, ahogy lenni szokott… Kikerültek, bekerültek, elengedtem, átengedtem, megengedtem, felengedtem. Tettem-vettem, majd’ 10 évig jól elvoltam. Végre beköltöztek hozzánk a gyerekek, nem is nagyon láttam mást. Gondolom, így természetes. Azt mondják. Azt is mondják, hogy ez is természetes. Hogy megint keresgélek. Ami viszont nagyon más a korábbiakhoz képest, az a tempó és a kényszerérzés – azaz annak hiánya. Nem rohangálok össze-vissza és nem forgatok fel mindent, hogy irányba tegyem magam. Nem érzem, hogy muszáj vagyok most és azonnal! Semmi neurotikus. Csak szépen, lassan, nyugisan, kicsit hátradőlve. És nagyon élvezem, hogy most megtehetem. Mert megengedem. Ha ezt jelenti negyvennek lenni, akkor ez egy szuper év!! Csak ajánlani tudom!

😉

Ahogy a színeket is! És a festegetést, firkálgatást! Még akkor is, ha amúgy semmi tehetségem nincs hozzá! Feltölt és kikapcsol. Maga az alkotás. Aztán jön a varrogatás, ami már más tészta… De ha utána olyan jól érzed magad, mint én most, akkor minden tűszúrás az ujjba megéri!

😀

Köszönöm, hogy velem tartottál ezen a kis szülinapi hullámvasúton!

És most lássuk a fotókat!

hello40 2

hello40 6

hello40 3

hello40 4

hello40

Csodaszép, napsütéses hetet és színekben gazdag alkotókedvet kívánok!

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.