2_DSCN7499

Babalátogatós ajándék

március 6, 2017 8:30 de. | Közzétette | 2 Hozzászólás

Küszöbön álló babalátogatáshoz szerettem volna valamit készíteni ajándékba. Olyat, ami nem hivalkodó, ámde szerethető. Az albumot kilőttem, mert azzal további tennivalók elé állítjuk az anyát, és nem is biztos, hogy érez magában lelkesedést vagy ügyességet, hogy feltöltse képekkel. Polcra tehető képkeret, dobozka sem jöhetett szóba, mert magamból indulok ki, és én nem szeretek vízszíntes felületekre dísztárgyakat pakolni. A falra akasztható megoldás ugyanakkor – olyan kivitelben, mint ami most jönni fog – nálam is nyerő lenne.

A név, mármint a baba neve olyan, amit szerintem mindig szívesen látunk. Így adta magát, hogy ez legyen a középpontban.

Chipboard keretek, chipboard betűk, írásvetítő fólia, színes papír, virágdíszek, chipboard levelek. Az eredményt vékony zsinórral fűztem fel (csak részben sikerült szimmetrikusra).

Remélem, a babák szüleinek is tetszeni fog.

2_DSCN7494

2_DSCN7497

2_DSCN7500

2_DSCN7501

 

2_page

2_DSCN7504

 

2 hozzászólás

  • Pardiné Marjai Erzsébet szerint:

    Erika nagyon tetszik az ötleted! Szeretnék én is hasonlót készíteni, már megvásároltam az NCSD betűit, viszont a kereteket még hiányoznak. Hol tudok szert tenni a betűk kereteire? Köszönöm válaszod, további szép, alkotós mindennapokat kívánok!

  • Győri Erika szerint:

    Kedves Erzsébet, a keretek Scrapfellow termékek, de nem vagyok biztos benne, hogy lehet önállóan vásárolni. Mintha Kit-ben lett volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.