2 – Zsanett márciusi inspirációja a kihívásra

március 14, 2017 10:27 de. | Közzétette | Hozzászólás

Februári Betűzz velünk! kihívásunkon Zsanett lett a ScrapBolt havi Kedvenc Alkotója. Fogadjátok szeretettel vendégposztját, melyben a márciusi kihívásra hozott inspirációt.

“Sziasztok!

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy márciusban én lehetek a vendégalkotó. Köszönöm a Scrapbolt.hu Kreatív Csapatának lehetőséget!

Merika feladta a leckét rendesen, legalábbis nekem. Az utóbbi időben nem igazán készítettem ennyire színes oldalt.
Az Instagram-on láttam Paige Taylor Evans oldalát, ahol a hátteret rengeteg bélyegzővel készítette el. Csodálatos színes oldal lett.

Nagyon megtetszett, gondoltam én is készítek egy hasonló oldalt a kisfiam, Bence 2. születésnapjáról (torta átadásról).

Igen ám, viszont én többségben csak fekete és szürke tintapárnákat használok. Ekkor eszembe jutott az ecsetfilc. Minden egyes bélyegzőt beszíneztem az ecsetfilccel újra és újra. Hát nem unatkoztam! A 2-est Cameoval vágtam ki és egy shaker box-ot készítettem. Került bele mikrogyöngy, gyöngy, flitter, csillag, szív. Természetesen a kihívásnak megfelelő színekben: sárga, rózsaszín, lila, türkiz és egy kis fehér is.

A 2-es alatt a hátteret szintén ecsetfilccel készítettem el. Írásvetítő fóliára színeztem a filcekkel fújtam rá egy kis vizet és rányomkodtam az akvarellpapírra. Díszítésként még lufi chipboardokat, boldog születésnapot feliratot ragasztottam fel és néhány színes pötty is felkerült. A fényképet fekete-fehérben nyomtattam ki, mivel a színek nem passzoltak a háttérhez. Szerintem egy igazán színes, vidám oldal lett a végeredmény.

Remélem Nektek is tetszeni fog!”

1

4

2

3

5

Kedvenc Alkotóinkat hónapról-hónapra a Kedvenceink fül alatt találjátok.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.