2_DSCN7793

Színes kihívás – inspiráció

március 19, 2017 8:49 du. | Közzétette | Hozzászólás

Amikor Merika mood boardját megláttam (a márciusi kihívás részletei itt ), először azt gondoltam, hogy ezzel nem tudok, mit kezdeni. Nagyon színes, nagyon vibráló, nem az én műfajom. Ráadásul lila papírom gyakorlatilag nincs is. Festeni a scrapbookban és mixed media-zni pedig nem az én formám.

Aztán arra jutottam, hogy úgy is lehet színes egy oldal, hogy közben magamat adom, és fehér alapkartonra dolgozom.

És jött a kép-kérdés. Ünnep. Akkor torta. De milyen torta? Pinterestől szedtem pár képet, ami színben is illett a kihíváshoz. És megalkottam Az oldalt.

A flitterek nagy kedvenceim, bőséggel tettem az alkotásra. És az összes lila papíromat rátettem az oldalra, de tényleg… Ezzel a felhasznált papírokat mind be is mutattam. Mert azon az egy darab kis papírcsíkon kívül csak a Scrapboltból származó kivágatok és matricák, valamint egy hangsúlyos chipboard van az oldalon.

Tetszett, de mégis olyan fura volt, hogy személytelen torták vannak rajta, amikhez nincs közöm: nemhogy nem én csináltam őket, de még csak nem is ettem belőlük. Így kicsit válogatni kezdtem a képeim között, és a néhány hónappal ezelőtti évfordulós fotókon akadt meg a szemem. A helynek a hangulata és színei, ahol villásreggeliztünk, összecsengtek a már elkészült oldal hangulatával, csak egy kicsit kellett még fényesítettem a képeken az előhívás előtt. A tortás képekre pedig egyszerűen csak ráragasztottam a Mi fotóinkat.

(Az & jel élőben nem üt el a többi színtől, mint ahogy a fotó mutatja…)

A kihívásra várjuk a Ti alkotásaitokat is 2017. március 25-ig.

2_DSCN7781

2_DSCN7785

2_DSCN7789

2_DSCN7787

2_DSCN7789

2_DSCN7791

2_DSCN7792

2_DSCN7786

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.