Sprwmn

március 22, 2017 11:45 de. | Közzétette | Hozzászólás

Voltam olyan szerencsés, hogy tavaly én lettem az Év kedvenc alkotója. (Itt egyébként mindig meg tudjátok nézni, hogy kik voltak a Scrapbolt kedvenc alkotói, és év végén közülük kerül ki az Év kedvenc alkotója is.) És amilyen mázlista vagyok, a jutalom egy mini Minc fóliázógép és egy kezdőkészlet volt! Juhéééj!!!

Nagy Heidi Swapp rajongó vagyok, ezért ennél fantasztikusabb ajándékot el sem tudtam képzelni! Csakhogy van egyfajta gépparám. Ezt nem tudom máshogy leírni. Minden új eszközt, gépet félve kapcsolok be, elolvasom ötvenszer a leírásokat, a guglifordítóval ezerszer összeveszek, videókat nézek és még így is tiszta para vagyok, nehogy elrontsam! Enyhén szánalmas, de ez van… Még jó, hogy kitartó és keményfejű is vagyok, és képtelen vagyok feladni! Pláne egy ilyen csodamasinériáért! Az első próbálkozásaimat nem mutatom meg, bár tanulópénznek nem lenne rossz… Nnno de most végre olyat mutathatok, amire büszke vagyok és remélem, nagyon nagyon remélem, hogy örömet is okozok vele!

Andinak. Az egyetlen közös fotónkkal a csajos fotózásról. Még karácsonyi ajándéknak szerettem volna, aztán mindig történik valami, így csak most készült el. De most aranyba foglalva

😀

Mivel mini fóliázógépem van, csak 6″ széles papír fér bele, de úgy döntöttem, hogy ezen az apróságon nem akadok fenn! Középen kettévágtam egy akvarellpapírt, arra stencileztem a gyönyörű HS Floral stencillel. Nem csak gyönyörű, de fantasztikus is! Mert hogy ragad a hátulja, így nem csúszik el, ráadásul nagyon vékony, ezért a minta tökéletesen marad meg. A Reactive screen ink nevű pasztát használtam hozzá, majd Rose gold fóliával betettem a szuper Mincbe. És tényleg eszméletlen lett a végeredmény! Úgy néz ki, mintha nem is én csináltam volna, hanem készen vettem volna! (Ezeket a termékeket egyébként a Scrapbolt mind be tudja szerezni – ha nincs már a boltban, akkor a honlapon jobbra lent lévő üzenőfelületén lehet megrendelni.)

Mutatom:

minc floral

 

Szintén egy HS tutorialban láttam, hogy a már fóliázott képet vízfestékkel megfestette. Ebből én sem akartam kimaradni! Így elkészült ez az alap:

minc akvarell

Ráragasztottam egy 12″ akvarell papírra, körbe varrtam, rétegeztem, leveleket vágtam, díszítettem…

sprwmn4

sprwmn3

sprwmn2

sprwmn1

sprwmn

És akkor ezen a gyönyörű tavaszi napon újfent boldog karácsonyt kívánok, Andi!

😀

 

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.