in bloom6

In Bloom

március 29, 2017 9:16 de. | Közzétette | Hozzászólás

És végül, de nem utolsó sorban, még egy karácsonyra szánt, csajos napi fotózós oldal. Van még jó pár elmaradásom, szép lassan utolérem magam

😀

Nagyon szeretem ezt a sorozatot is. Itt is le kellett vágnom a többieket, ismét bocsánatért esedezem. De nem ez jelentette a nehézséget. Amikor ötleteltünk a fotózáshoz, ruhákat, kiegészítőket, beállításokat dumáltunk végig, a háttérről nem esett szó. A stúdióban felmerült, hogy a szokásos fehér háttér mellett próbáljuk ki a  körlámpás feketét (elképzelésem sincs a valódi nevéről), ez egyébként nekem nagyon bejött és a lilát. Szeretem a lilát, remek ötletnek tűnt. De megszkreppelni?!?! Aaaaah! Igazi kihívás volt! Hónapok óta pakoltam mindenféle papírra, festettem neki külön alapot is akvarell papírra, de egyikkel sem voltam elégedett. Aztán január végén láttam egy kukucskát a My Mind’s Eye In Bloom kollekciójából. Azóta vártam, hogy megérkezzen ez a gyönyörű, nagyon finom és elegáns krémszínű papír a csodás virágokkal, a Romantic Blossoms. Még a neve is fantasztikus, nem?!

Négy fényképpel dolgoztam, volt néhány ötletem az elrendezésre. Végül egymás mellé raktam őket, ferdén keresztbe az oldalon. Legnagyobb bánatomra nem mutatott jól, amikor a fotók alá csúsztattam a kivágott virágokat. Ugyanígy jártam a Minc-es aranyozott címmel, kisebb címmel és idézettel is. Újratervezés. Kellett a tér, hogy érvényesülni tudjanak a virágok is, és ne nyomja el semmi a lényeget, a fotókat. Az aranyozott címet lecseréltem szolidabb matricákra és címkékre, a virágok pedig az oldal aljára kerültek, körbe futtatva, mintha egy virágos kert lenne. Nekem most nagyon tetszik. Remélem, Brigi ugyanígy lesz vele!

 

in bloom3

in bloom2

in bloom4

in bloom5

in bloom6

in bloom

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.