Bella Blvd You Are Loved kollekció

Tábori minialbum-3

április 13, 2017 7:11 de. | Közzétette | 1 Hozzászólás

Elkészült az én albumom leírása is, és bár nem lett annyira részletes, mint Mónié, azért szerintem érthető lesz.

A táborban kézről-kézre járt egy kis vázlat, amit segítségül rajzoltam-na aki azt lefotózta, az törölje nyugodtan, ugyanis a nagy izgalomban rossz helyre rajzoltam a rögzítési pontot, így az alapján nem fog összeállni az album. 😀

 

Lerajzoltam újra, remélem ezt már nem rontottam el.

dav

 

Az album 5 papírcsíkból áll, amelyeket egy oldalon merőlegesen kell egymáshoz ragasztani. Ezt az oldalt jelzi a rajzon az X.

A papírcsíkok méretei:

-borító 9*27.9 cm

-1. lap 8,8*18,8 cm

-2. lap 8,8*27,4 cm

-3. lap 8,6*27,6 cm

-4.lap 8,6*26,2 cm

A lapokat a rajz szerint bígeltem.

A shaker boxhoz kivágtam az első lapból a szív formát sizzixel. A keretet egy eggyel nagyobb és egy eggyel kisebb méretű késsel vágtam, így nem kell figyelni a pontos illesztésre. Ebből két darab fog kelleni. Ezzel a két késsel vágtam dekorgumiból is egy szívet.  Vágtam még két szív alakú fóliát ollóval.

Az egyikre ráragasztottam a dekorgumit, beleszórtam a flittereket, ráragasztottam a másik fóliát. Ráragasztottam az oldalra, majd elölről és hátulról is ráragasztottam a keretet.

 

Az albumot zárhatod mágnessel vagy szalaggal. Én mágnessel zártam, ezért -és azért, mert ennél a papírnál így fejjel lefelé lett volna az írás- a borítót duplán vágtam, és a két papír közé ragasztottam a mágnest.

Ezután jöhet a lapok összeragasztása. Ha szalaggal szeretnéd zárni, akkor azt a borító és az első lap közé ragaszd, merőlegesen a borítóra.

Minden papírcsíkot merőlegesen kell az előzőhöz ragasztani.Az utolsó lapot leporellóként hajtottam meg.

A táborban már láttam, hogy többen is elkészítettétek az albumot, aminek nagyon örültem, és remélem, hogy a leírás alapján még többen elkészítitek.

 

Ezért arra gondoltam, hogy akik az elkészült alkotásokat feltöltik ide a poszt alá, vagy a facebook poszt alá április 30-ig, azok között kisorsolok egy általam készített ajándékot. Hogy mit, azt egyenlőre nem árulom el, de ha elkészült megmutatom. 🙂

 

Nyugtassatok meg, hogy ezzel növeltem az alkotókedvet, és nem rontottam rajta… 😀

Mivel ez egy hirtelen jött ötlet volt, nem volt időm átbeszélni a csapattársakkal, de remélem Ők is csatlakoznak a játékhoz! 🙂

 

Az album a  Bella Blvd You are loved kollekcióból készült, de természetesen bármilyen papírból elkészíthető.

 

Bella Blvd You Are Loved kollekciódavdavdavdav

 

Alkotással teli hétvégét kívánok Mindenkinek!

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

  • Andi szerint:

    Köszönöm a részletes leírást,ezt szetetném anyáknapjára elkészíteni. Azt kérdezném, (bár lehet ezt tudni illene) hogy kivágod az alapot,aztán összeragasztod, majd díszíted,vagy előbb minden a helyére kerül,és utána ragasztod össze?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.