dédinapra 5

Áprilisi kihívás – Boldog DédiNapot kívánunk!

április 24, 2017 8:44 de. | Közzétette | Hozzászólás

Azt írja Andi az áprilisi kihívásában, hogy egy egyszerű dolgot talált ki: lifteld a ScrapBolt blogon található oldalak egyikét! Ahaaam. Egyszerű… Sokszor azt gondoljuk, hogy liftelni egyszerű. Aztán amikor nekiülünk, akkor szembesülünk a feladat nehézségeivel. Velem legalábbis sokszor előfordul, hogy ugyanígy vélekedek, majd amikor már nem csak fejben scrapelek, akkor leesik a tantusz, hogy hoppácska, ez nem is olyan egyszerű!

Nekem nem megy az, hogy egy az egyben lemásoljam az adott alkotást, de ezzel nincs is gond, mert nem fénymásoló vagyok. Szeretném megtartani az elrendezést, vagy a hangulatot, akármit, ami megragadott az eredeti oldalnál. És akkor jönnek elő a problémásabb tényezők: nem olyan a fotóm, vagy a papír mégsem passzol, vagy nehezen jövök rá egy-egy díszítőelem megvalósításának mikéntjére…

Valójában csak annyit akarok mondani, hogy liftelni egyáltalán nem egyszerű!

😀

Nyakunkon az Anyák napja, még két hét van arra, hogy elkészüljek az ajándékokkal. Ráadásul a már elkészült minialbumom után csupa nagyfotós oldalt szeretnék idén ajándékozni. Jó nagy fotók a cuki gyerkőceinkről, viszonylag kevés díszítéssel, ahogy azt az Ajándékozottak szeretik. Most Tamcsi egyik gyönyörű alkotása segített nekem ebben – bár nagyobb a fotóm, az elrendezés és a szuper zászlócskás díszítés miatt mégis egyértelműen felismerhető.

csakcsajok

Tavaly nyáron a bölcsiszünet nagyon mozgalmasra sikerült – egyik városból utaztunk a másikba, időnként haza, hogy Apával tölthessük a hétvégét. A szünidő vége felé érkeztünk a Mamához és a Dédihez. Komolyan, a béke és a nyugalom szigete – hűvös házikó, hatalmas kert, mindenhol növények és virágok, régi bicajból virágtartó, varázslatos volt! Napi feladataink közé tartozott, hogy amíg Anyukám dolgozott, mi segítsünk a kertben Dédinek. Órákig követték a Csöppök Dédit, mint kacsamamát a kiskacsák, a kezecskékben locsolókanna, kiskosárka, tipegtek egyik virágtól a másikig, áhítattal hallgatták Dédi meséit és magyarázatait… Ezt a hangulatot, érzést szerettem volna megfogni, a pillanatot elkapni.

Imádom a kék és a zöld színt együtt, de nehéz vele alkotni. Szerencsémre van a fényképen kísérőnek rózsaszín is, így máris jöttek az ötletek a kis zászlókhoz. Dear Lizzy Lovely Day kollekcióját választottam, egészen odáig vagyok érte!

😀

Friss, vidám, színes és cuki! (Tamcsi táboros minialbumját is ebből a készletből készítettem, és nagyon könnyű vele haladni. Márpedig a sok kis színes fotó időnként nagyon meg tudja nehezíteni a dolgomat.)

Szóval DédiNapra liftelés, nagyfotó és Lovely Day:

dédinapra

dédinapra 2

dédinapra 3

dédinapra 4

dédinapra 6

Bár Dédink sosem fogja olvasni ezt a posztot, azért szeretném itt is megköszönni, hogy van nekünk, a csodás történeteit, hogy mindig van kedve mesélni és hogy mindig felhív minket, amikor betemetnek a hétköznapok! Köszönet Minden Dédinek és Nagyinak, hogy szeretnek minket, és magunknak, Anyukáknak is, hogy képesek vagyunk megtalálni a varázslatot!

Boldog Anyák napját!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.