2_DSCN8585

Fa Nándor

június 6, 2017 6:54 de. | Közzétette | Hozzászólás

Mindig is nagyon szimptikus volt nekem Fa Nándor. Kicsit ellentmondásos, ennek ellenére mégsem voltam túlságosan aktív követni a pályafutását. Persze ha megjelent róla egy hír, elolvastam, és arra gondoltam, hogy még mindig ugyan olyan alázatos és fanatikus, mint korábban, és még mindig szimptikus.

A legutóbbi Vendée Globe kapcsán újra sok-sok cikk jelent meg róla. Élvezettel olvastam a szavait, és egyre csak az járt a fejemben, hogy milyen jó lenne személyesen ismerni, vagy legalábbis hallgatni, ahogy beszél. Hiteles ember, felnézek rá, példakép. Kitartó, eltökélt, alázatos, szerény. Szeretnivaló.

Ennek apropóján egy oldalt is készítettem róla. Volt olyan ötletem, hogy legyen egy kihívás is ehhez kapcsolódóan, pontosabban az volt az elgondolás, hogy csináljunk oldal valakiről, akire valami miatt felnézünk. De  végül ez nem valósult meg (egyelőre).

Újságcikkekből kiírtam egy csomó mondatot, amit Fa Nándor mondott. Elfedni nem akartam, ezért átlátszó oldal tettem rá, a felső résznél hozzávarrva a szöveges papírhoz (A3-as papírra nyomtattam ki a begépelt szöveget). A fóliára kerültek a színes papírok, a fotó, a díszítés, belsejébe pedig némi apró tengeres chipboard.

2_DSCN8581

2_DSCN8587

2_DSCN8582

2_DSCN8583

2_DSCN8584

2_DSCN8586

2_DSCN8580

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.