tomiapu minialbum 2

Tomiapu minialbum – villámkihívás

június 8, 2017 2:28 du. | Közzétette | Hozzászólás

Kis családunkban eddig nem tartottuk az Apák napját, de ezen idén változtatni szeretnék. Egyrészt bőven megérdemli, másrészt egész gyerekkoromban azt hallgattuk Anyák napja környékén vicceskedve Apukámtól, hogy bezzeg Apák napja nincs. Pedig ő is bőven megérdemelte volna. Ezt orvosolni már nem tudom, nálunk viszont még bevezethetem.

Amikor tavasszal keresgéltem a neten, hogy mikor van eme jeles ünnep, találtam is többféle időpontot. Ki-ki kedve szerinti napon tartja – a viccesek Ivó napján, a történelmileg hűek június harmadik vasárnapján, van, aki az elsőn, és most találkoztam a Wikipédián azzal az infóval, hogy Magyarországon június utolsó vasárnapja az Apák napja. Hááát, nálunk a harmadikon lesz! Valójában csak azért, mert ezzel az időponttal találkoztam legelőször.

Pár hete kérdezgetem a gyerekeket, hogy aznap mi volt a legjobb apával, mi volt a kedvenc történetük, minek örültek a leginkább és a többi. Már kezdtem megnyugodni, hogy sikerül titokban tartani, amikoris tegnap csak kibújt a szög a zsákból. Meglepetésként már nem fogja érni, de látni kellett volna az arcát, amikor összerakta fél óra gyerekszáját…

😀

Szóval Apák napi minialbum. Ismét a Live More kollekciót választottam. Színes, vidám, ezzel együtt visszafogott, nekünk a tökéletes választás. Már meséltem korábban, hogy nem szereti a túlzó dolgokat, így a díszítést a lehető legegyszerűbbre kellett fognom. Viszont ami igazán fontos, azok a gyerekeink mondatai róla és az együtt töltött időről – ezek mind-mind belekerültek az albumba.

Még valami! Nemrég egy Heidi Swapp spirálozó büszke tulajdonosa lettem. Örülök ezerrel, és élesben most ki is próbáltam. Nagyon könnyű vele bánni, azt csinálja, amit én akarok, szóval ő most a kedvencem.

Ugyan nem díszíthettem túl, de némi játékosság kellett bele – a borítását fóliával és türkiz színű gumival bolondítottam meg. Az album lapjai különböző méretűek, ahogy a fotók is. Tettem bele plusz fóliát, sőt, olyat is, ahol nem tudtam két fotó közül választani, így a két fotót kettévágva ott vannak a fólia egy-egy oldalán, pausz oldalt, és amitől még mindig dobok egy hátast, azok a gyerekek mondatai Minccel és rose gold fóliázva! Izgalmas lett!

Íme:

tomiapu minialbum

tomiapu minialbum 3

tomiapu minialbum 4

tomiapu minialbum 5

tomiapu minialbum 6

tomiapu minialbum 7

tomiapu minialbum 8

tomiapu minialbum 9

tomiapu minialbum 10

tomiapu minialbum 13

tomiapu minialbum 14

tomiapu minialbum 15

Arra gondoltunk a Kreatív Csapattal, hogy ismét villámkihívást hirdetünk. Bármilyen Apák napi alkotással lehet jelentkezni – minialbum, oldal, vászon, képeslap, stb. Készülhet saját édesapánknak vagy gyermekeink apjának, ebben sincs megkötés. Aki szeretne részt venni a játékban, az kommentben töltsön fel egy fényképet az alkotásáról a facebook-oldalunkon található mappához. Ennek határideje 2017. június 18-a éjfél. Sorsolás fog dönteni arról, hogy ki nyeri meg a nevezők közül ezt a két stencilt a Kaisercraft Mini Designer Templates kollekciójából:

 

page1

Alkotásra fel!

😀

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.