2

Apróság – vendégalkotónk: Judit inspirációja

június 21, 2017 7:09 de. | Közzétette | Hozzászólás

Májusban Pásztor Judit lett a Kedvenc Alkotónk. Most a júniusi kihívásra készített inspirációt. Igazi sokfotós, utazós oldal.

“Ismét megtisztelő, hogy itt lehetek és újra vendégalkotóként alkothatok a ScrapBolt oldalán.

Ma egy olyan oldallal jöttem, amit egy picit feltuningoltam a térképes kihívásra.

Bár térképem nem volt a helyről, ahol megtettük első igazi tavaszi kirándulásunkat, rajzolni meg nem tudok olyan jól, hogy egyből nekiálljak a Kopaszi gát térképtervének, ezért más térképből vágtam ki mindenféle jelöléseket, jelmagyarázatokat, amit felhasználtam az oldalon. Minden olyat, ami jellemző a helyre, de persze nem maradhatott ki a mértékszám sem, ami az egyik kedvencem a térképeken.
És a kincsünket sem hagyhattam ki, hiszen gazdagabbak lettünk a kirándulásunk után 5 forinttal.

 

Játszadoztam a fotóval, úgy gondoltam felhagyok a szokásos 10×15-ös mérettel, apróbb képekkel szeretném az oldalt elkészíteni. Persze előhívásnál a méret nem változott, mégis olyan, mintha nagyobb lenne összességében a montázzsal összeválogatott fotósereg. Daraboltam, tologattam az apró képdarabkákat, és ez lett belőle.

Egy-két kiegészítő, dátumbélyegző (amit jól elrontottam, de persze, hogy így szerettem volna…), chipi, akril felirat, pufi matrica, epoxy gyöngy és ez lett a végeredmény.

 

Jó volt megörökíteni a szülinapi kívánságomat, hiszen nem kértem mást, csak hogy együtt menjünk egy jó nagyot sétálni az olyan régen meglátogatott egyik kedvenc helyemre, a Kopaszi gátra.

 

További jó alkotást a kihíváshoz!”

1
2
3
4
6
7
Kopaszi gát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.