summer plans3

Terveink a nyári szünetre – kihívás inspiráció

július 12, 2017 10:25 de. | Közzétette | Hozzászólás

Viki júliusi kihívása, miszerint készítsünk egy scrapbook-oldalt sok, vagyis minimum 13 darab elemmel, tényleg nem tűnik nehéznek. Én viszont időnként szeretem túlvariálni a dolgokat, rendesen vicc tárgya is voltam emiatt a kreatív csapatban!

😀

Végül azt találtam ki, hogy a nyári szünetes terveinket fogom oldalba foglalni. Kiteszem a scrapkuckóm falára, hogy még csak véletlenül se maradjon ki egyik program se! Szóval összegyűjtöttük a gyerekekkel, hogy mi mindennel szeretnénk tölteni ezt a hat hetet. Sajnos többnyire Apa nélkül, de így van ez, amíg nem nyerünk a lottón.

Az elrendezés viszont okozott némi fejtörést. Szeretem a listás oldalakat, meg szeretek sokat kommentelni is, de ezt most nem láttam magam előtt. Viszont nagyon régóta szeretnék egy amolyan körös scrapbook-oldalt. Tudjátok, amikor az elemeket egy jó nagy körben rendezik el, mint egy koszorút! Szebbnél szebb alkotások születtek már ezzel az elrendezéssel, a kedvenceim egytől egyig varrottak, hát én is varrógépet ragadtam! Maradék papírokkal rétegeztem, a koszorú díszeit és az oldal színeit pedig a Prima Marketing St. Tropez kollekciója határozta meg. Mit mondjak?! Imádom ezt a készletet!

Tehát varrtam jópár naaagy kört, anilinnel pöttyöztem sokat, kivágtam virágokat, pillangókat, mentőövet, ananászt, csajos bicajt, amit csak odarajzoltak nekünk, a kislányom kiválasztott néhány Dear Lizzy és Shimelle pufi matricát, Sizzix-szel vágtam csillagokat. Hamar összeállt, szeretem oldal lett.

És miből van a kihívásnak is megfelelően sok? A kivágott virágokból, a csillagokból, a koszorú elemeiből és természetesen a terveinkből

😀

 

summer plans2

summer plans5

summer plans6

summer plans4

summer plans7

summer plans

Kihívásra fel!

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.