OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kalandra fel – Júliusi inspirációs oldal

július 14, 2017 7:00 de. | Közzétette | Hozzászólás

Ez most nekem is egy instant oldal, azaz gyors, keveset gondolkodós ! Jó ez, amikor “adja magát” a téma, és a kellékek.  A Silhouette “hulladék”  került a kezembe, és mindent ahhoz válogattam. Tipikusan gombhoz a kabátot dolog, és annál érdekesebb!
Az alapötlet után a fotó, ami egy esküvős fotóalbum sorozat maradványa, és így gyorsan képzettársításon esett át!  Utazás, együtt utazni az életen át, felfedezni együtt a világot, és így tovább.

És amikor a gyűjtögetés, hörcsögölés jó dologgá válik.  Találtam egy papírt ami alaphangon felfedezés, indulj útnak, már néhány feliratot, nyomatot tartalmaz. Ehhez igazítottam a legelőször talált nyíl formáimat, majd persze pecsét is került elő, és parafa elemek. A sok nyilat varrtam!  Egész jó lett így.  Jaj és ami érdekesség, a nyíl elemeken az autógumi pecsét legó autóval készült 🙂
Nem tudom végül hány nyíl formájú elem lett az oldalon, ami teljesen egyforma az 17 db 🙂  Az egész oldal 3 színből épül fel, ezzel kielégítve az én harmóniára törekvésem.

Nagyon sok minden eszembe jutott még, nagyon remek ez a kihívás, és nem bonyolult egyáltalán! Rajta,  keressétek azt a “gombot” hogy elkészülhessen az a kabát! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

További szép nyári napokat, és ne feledjétek a kihívásunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.