2017-08-11 10.22.38

Family adventure

augusztus 11, 2017 10:36 de. | Közzétette | Hozzászólás

Az utóbbi hetekben kicsit ellógtam a blogolást. Először a szülinapom, aztán meg egy családi nyaralás szólt közbe… Ritkák az ilyen alkalmak, mióta felnőttünk. Mindenkinek megvan a saját élete, kicsit nehézkes összehozni a csapatot. Azért néhány évente összejön, bár nem kis szervezést igényel.

Mivel tavaly bővült a család, így mindenképp valami gyerekbarát helyre szerettünk volna menni, ami nem túl zsúfolt. Egyébként is szeretjük az olyan helyeket, ahol kicsit jobban magunkban lehetünk. Tesóm talált rá erre a szuper apartmanra, Rogoznicával szemben egy pici faluban. Az apartmannak saját strandja volt, és a kilátás is gyönyörű.

Amikor hazajöttünk, már tudtam, hogy ezt a fotót fogom választani elsőnek, mert még sosem csináltam panoráma fotóval oldalt! Azt picit bánom, hogy nincs rajta mindenki, de olyan fotó igazából csak egy készült, mivel kicsit nehézkes volt mindenkit egyszerre összeterelni egy képre. 😀

Az elkövetkező pár hétben biztos több oldalt is készítek erről a nyaralásról!

Nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy a Prima watercolor festékeit egyesével is meg lehet rendelni, mert igazából a készletekből nekem általában csak max a fele szín tetszett. Az oldal háttere is ezekkel készült, a Paradise és Pineapple színekkel.
A keretek és a kivágatok a Cocoa Vanilla Wild at Heart kollekció elemei.

Cocoa Vanilla Wild at Heart kollekció Cocoa Vanilla Wild at Heart kollekció Cocoa Vanilla Wild at Heart kollekció Cocoa Vanilla Wild at Heart kollekcióCocoa Vanilla Wild at Heart kollekció

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.