OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gyors – azaz instant oldal másképpen.

augusztus 15, 2017 7:34 de. | Közzétette | Hozzászólás

Külföldi weboldalakon előfordulnak olyan kit-ek , készletek, amit csak össze kell rakni és készen van. Túl kényelmes, túl egyszerű.! Olyan mint a digitális készleteknél a ráadás  template, amikor csak a fotót kell odatenni és készen van.  Találtam egy ilyet, és kíváncsivá tett, mit csinálnék vele, így hát megszereztem .
Nem ájultam el az örömtől, bár nem rossz a készlet. A szöveg jó, de akinek van Silhouettje nem gond. Az alátét magában szép, festést utánoz, de amikor alátettem halovány volt, unalmas.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rögtön az első laza mozdulattal félre tettem az alátétet és gyorsan festettem egyet magamnak, közben a fotót is kigondoltam.  Persze nagyon kevés a hely a fotónak, mert eredetileg ez az oldal fotó nélküli, szerintem. Én viszont fotóval szándékoztam elkészíteni.
Íme a festett oldal.

Tudom ez túl élénknek látszik de nem baj! Most előre elkészítettem a feliratos oldalt, ahogy én kitaláltam, szinte semmit nem használva a díszítőkből amit adtak hozzá. Az majd máshová kerül!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kör alakú fotó. kör alakú alátétek, egy kis gyümölcs, szöveg cimkék, pár gyümölcs vágat. Valamiért túl szürke a fotó, muszáj keretet tenni rá.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Így már jó. Még felülre kis dísz, meg ahová kívánkozik néhány vellum forma, dátumbélyegző, majd kerül alá a festett karton. Voilá!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ilyen lett az én gyors oldalam, nem tartott sokáig, de nagyon kedves számomra, és beigazolódott, nekem az a jó ha kitalálhatom mit szeretnék, előre jobb ha nem mondják meg! (ez csak a workshopokon változhat, ott élvezem ha más már megcsinált valamit, és le lehet másolni! 🙂

További szép nyarat, csodás alkotásokat! Én most kicsit elmegyek mást alkotni, majd a kihívás végére ideérek! Ne FELEJTSÉTEK, VÁZLAT KIHÍVÁS! Várjuk a szépségeket Tőletek!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.