2017-08-15 09.29.12

I love my friends – augusztusi kihívás inspiráció

augusztus 18, 2017 10:32 de. | Közzétette | Hozzászólás

Merika vázlata nekem is feladta a leckét.

 

Az eredeti elgondolásom egy nyaralós fotó volt, így tükröztem a vázlatot. Használhattam volna mintás papírt is, de nekem tetszettek a csíkok, ezért festettem magamnak.

 

Végül mégis egy másik fotó mellett döntöttem, a csíkok tükrözve voltak, de a vázlatot végül csak elforgattam, így nem abban az irányban állnak, ahogy eredetileg.

Most azért örülök, hogy játékon kívül alkotok -ki tudja Merika elfogadta volna-e ezt a kis bakit… 😀

 

A szedresei fotósorozatunkból csináltam már albumot, de ebből a fotóból mindenképp oldalt is szerettem volna.  Szeretem fotó, Bee jól elkapta a pillanatot.

 

Kicsit kiléptem a komfortzónámból- ha már kihívás – és lepkékkel meg virágokkal pakoltam tele- legalábbis magamhoz képest- az oldalt.

Ez a papírkészlet nem a kedvencem, papírt igazából nem is használtam csak a fotó alá. A virág kivágatok viszont nagyon tetszettek, és az egyik papírból lepkéket is vagdostam.

A második fotó elhelyezése igazából adott volt, mert ha kívülre tettem volna, akkor eléggé el kellett volna térnem a vázlattól, így egy tag-en becsúsztattam a kép alá.

 

A kihívás részleteit itt tudjátok megnézni.

 

A kihívásra készült alkotásokat 2017.08.25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.

 

Crate Paper - Cashing Dreams Crate Paper - Cashing Dreams  Crate Paper - Cashing Dreams Crate Paper - Cashing Dreams  Crate Paper - Cashing Dreams Crate Paper - Cashing DreamsCrate Paper - Cashing Dreams

 

 

 

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.