snaplapok szülinapra11

Szülinapos Snapalbumos

augusztus 30, 2017 7:28 de. | Közzétette | Hozzászólás

Erika szülinapi meglepetése – hogy finoman fogalmazzak – rendesen feladta  a leckét!

Mert hát mivel is lehet egy Scrapbarátnőnket úgy igazából meglepni!? Természetesen egy scrapajándékkal! Eddig rendben is volnánk…

Albumkészítésben vérprofi, nem égetném magam akármivel! A jócskán megkésett karácsonyi ajándékoldalát nem rég adtam át, így egy közös fotós scrapoldal most nem jöhetett szóba. Mixed médiás alkotással nagyon félre lehet menni, szintén nem mertem megkockáztatni. Ráadásul kicsi helyen van a scrapkuckója, nagyobb méretű ajándék kilőve, és ez is fontos szempont volt! Az akkori kedvenc készletemre, a My Minds Eye In Bloom-jára, amit kimondottan neki választottam, azt mondta, hogy too much! – majdnem elsírtam magam!

😀

Hetekig tipródtam, lestem minden hozzászólását, de nem jutottam egyről a kettőre!

És hogy miért írom le mindezt? Nem, nem Erát akarom kóstolgatni, bár most, hogy felmerült…

😀

Azért, mert időnként képes vagyok nagyon elszállni! Nagyon, de nagyon, de nagyon ki akarok tenni magamért, és közben elvétem a célt! Mert mi is a cél?! Örömet okozni. Úgy ajándékozni, hogy benne legyen belőlem is valami, és konkrétan neki szóljon! Az ajándékozott igényeire, szokásaira, kedvenc időtöltéseire reflektálva.

Úgyhogy a buli előtt pár nappal félretettem minden ötletemet és elölről kezdtem az egészet. Mi az, amit szeret, mibe/mivel alkot rendszeresen, mi az, amit nem csak akkor vesz elő, ha konkrétan eszébe jut az ajándéka… És már meg is volt a válasz! Hogy ez eddig nem jutott eszembe!?!? Era fegyelmezetten vezeti a Snap albumát, ami egyszerű, letisztult és tökéletes! Ehhez kerestem ötleteket, és végül Heidi Swapp Memory Files albumjainak mintájára elkészült egy üres, Snap album méreteire szabott memory file, a szülinapi bulit megörökítendő és egy szülinapos tasakos köszöntő, szintén a Snap albumba. Mázlimra akkor érkezett meg a Magnolia Jane kollekció néhány gyöngyszeme, amit élőben látva egyértelműen neki találtak ki!

Voilá!

snaplapok szülinapra10

snaplapok szülinapra8

snaplapok szülinapra12

snaplapok szülinapra9

snaplapok szülinapra3

snaplapok szülinapra4

A memory file mellé a kollekcióból csomagoltam még matricákat, papírokat, virágos fóliát, gyakorlatilag összeállítottam egy kitet. Ebből Era már mutatott is egy csodás oldalt, itt tudjátok megnézni!

Háromszáz szónak is egy, azaz három a vége: Isten éltessen, Erika!!

 

 

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.