fotocseres4

Fotócserés oldalam

szeptember 26, 2017 9:01 de. | Közzétette | Hozzászólás

avagy amikor annyira tökéletes egy fotó, hogy alig mersz hozzányúlni, nehogy elrontsd 😀

A hétvégén ismét Scraptáborban jártunk, mondanom sem kell, imádtuk!!

Természetesen megint beneveztem a fotócserés játékra. (Olyan sokszor írtunk már erről, hogy most tényleg csak röviden: a játék lényege, hogy a részvevők elküldik a szervezőnek egy, vagy több fotójukat, amit szeretnének megszkreppelve látni. A szervező kisorsolja – ezúttal is hatalmas köszönet érte -, és kisorsol egy-egy fotót, fotócsomagot a játékos kedvű scraptársaknak, majd titkosan elküldi nekünk emailben. A táborban pedig kiállítjuk és tippelünk, hogy ki melyiket készíthette.)

Olyan gyönyörű fotókat kaptam, hogy két napig ugrándoztam!

Aztán beindult a paragép. Milyen stílusjegyeket válasszak, melyek legyenek azok a technikák, díszítőelemek és színek, amikkel a lehető legjobban lehetne aládolgozni a fotónak. Időnként nagyon nehéz, hogy a fotó maradjon a fókuszban, és ne pakoljak rá mindenfélét, amivel valójában elterelem a figyelmet a lényegről. Egyáltalán melyik fénykép legyen, mert mindegyik beindította a fantáziámat ezerrel!? Az egyiket több méretben is előhívattam, és végül nem bírtam ki, hogy ne pakoljam rá mind a hármat!

😀

A fotók elrendezése kb rögtön meglett, imádom az ilyen “fotóhalmozást”. Aztán napok, sőt hetek teltek el, kipróbáltam vagy fél tucat kompozíciót, vagy négy scrapbook papírt hozzá és még több oldalelrendezést, és még most sem vagyok biztos, hogy ez lett a legjobb választás. Még jó, hogy van határidő, azaz a tábor kezdetére el kell készülni vele!

😀

És elkészült, és nagyon szerettem, és még boldogabb vagyok, hogy sikerült örömet szerezni vele – még ha meglepetést nem is!

Nagyon köszönöm, Drága Anita, hogy veled alkothattam!!

 

fotocseres5

fotocseres6

fotocseres4

fotocseres3

fotocseres2

fotocseres

Mivel szokásomhoz híven utolsó pillanatos voltam, az indulás előtti éjjel fotóztam. Ez sajnos elvesz a fotók élvezhetőségéből. Hiába is ígérgetnék bármit, hogy korábban elkészülnek az alkotásaim, úgysem tudnám betartani…

Kell vennem egy jó kis éjszakai fotós szettet! 😀

Mindenesetre akár éjjel, akár nappal, de sok-sok scrapidőt kívánok mindannyiunknak!

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.