OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utazó album befejezése – Toszkána

október 3, 2017 7:05 de. | Közzétette | Hozzászólás

Már itt az ősz és ajánlatos a nyári emlékeket mielőbb befejezni, albumba tenni. Néhány ötlettel talán segítek a sok fotót egy albumba elhelyezni.  Sokszor abbahagyok egy hosszabb projektet , másik rövidebb kedvéért. Ez az utazós album, aminek ez elejét már ITT mutattam, nagyon elhúzódott. Végre sikerült időt keríteni és befejezni. Nehéz egy régen abbahagyott dolgot folytatni a saját stílusában, hiszen közben mi is változtunk, sok új dolog jött, és nekünk azt kell lehetőség szerint használni amivel elkezdtük.
Szerencsére az utazós készletek, azért sok hasonló grafikát, és elemet tartalmaznak, persze én eltettem a készletet amit az első részben láthattok, nehogy máshoz elfogyjon!
Néhány fotót mutatok külön, és a többit egy pici videó formájában, talán nagyobb kedvel nézitek végig, a sok fotót 🙂

A borító még az előző részben befejezetlen volt, most végül így néz ki:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ötlet arra, hogy több fotót sikerüljön betenni az albumba. Régi fotóalbumot szétszedtem, majd az egybe tartozó fotókat bedugdostam, mindkét oldalára. utána egy oda illő papírcsíkkal összefogva, és egy fedő papírt rátéve beragasztottam. Itt látjátok:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lehet leporellót is hajtogatni,  pár oldalt, én ezt egy irodai csipesszel fogtam össze, dekoratív, változatos.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Amelyik fotó nagyon jól sikerült, és szívesen központba tennénk, arra szánjunk egy-egy teljes oldalt, minimális díszítéssel.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
És kiegészítésként, még egy ötlet, javaslat. A nagyobb katalógust teljes nyugalommal kilyukasztottam, és lefűztem, hiszen lefűzős az album. De a sok apró jegynek, kártyának, kisebb katalógusnak, térképnek, nyugodtan fűzzünk be egy csekktartót, irattartót. Én többet is tettem a katalógusba, itt egyet mutatok közülük.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

És a kis videó, ajánlom szeretettel, és inspirálódjatok!

 

anigif

 

Jókedvű, alkotó napokat kívánok, és jó emlék feldolgozást, a karácsonyi készülődés előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.