2017-10-06 10.27.25

október 6, 2017 10:18 de. | Közzétette | Hozzászólás

Tegnap még egészen más terveim voltak a mai posztról. Nem szoktam utolsó pillanatos lenni, de egy másik alkotás teljesen elvette az időmet és az eszemet! 😀

Az volt a terv, hogy délután csinálok egy oldalt az új kihívásra. Kiválasztottam a fotót, kerestem hozzá papírt, közben meg eszembe jutott, hogy valamit főzni is kéne, ahhoz meg ugye, előbb vásárolni.  Éppen zártam a kaput, amikor is fékezett a ház előtt a postás autó. Egyetlen csomagot vártam -de azt nagyon- viszont a nyomkövető hetek óta semmit nem mutatott.

 

Majd kiugrottam a bőrömből, alig vártam, hogy hazaérjek a bevásárlásból, és végre kibonthassam! Nem volt kérdés, hogy a szelfis oldalnak kicsit még várnia kell!

Mivel időm szűkös volt, és amúgy is nehezen vágok új papírokba, így most csak két tag és egy képeslap készült a Prima Marketing Zella Teal kollekciójából.

 

Prima Marketing - Zella teal Prima Marketing - Zella teal Prima Marketing - Zella teal Prima Marketing - Zella teal Prima Marketing - Zella teal Prima Marketing - Zella teal Prima Marketing - Zella teal Prima Marketing - Zella tealPrima Marketing - Zella teal

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.