papa-album13

Három hetünk a Balatonon

október 18, 2017 10:19 de. | Közzétette | Hozzászólás

Merika tegnapi posztja végre megadta a végső löketet, hogy én is befejezzem ezt az albumot.

A jó hosszú nyári szünetünk felét a Papáéknál töltöttük. Három hetet. A Balatonon. A B A L A T O N on!!!

Siófok és Balatonszárszó között ingáztunk minden napsütéses napon! Mondanom sem kell, a gyerekek imádták!! No meg persze én is, hiszen minden nap volt kétszer-háromszor fél órám, aztán már egy órám, aztán már másfél órám, amit nélkülem töltöttek, a vízben, vagy a kismedencés-homokozós parton, vagy az ugrálóvárban, vagy a vízibringán – a Papával és Erzsivel, akiknek nem tudok elég hálás lenni! Persze elmondtam ezerszer, de most albumba is foglaltam és végre be is fejeztem, úgyhogy a hétvégén a kezükbe is nyomom!

Az albumot a szeptemberi scraptáborban Sophie workshopja alapján készítettem. Hát, ezt is imádom (vajon hányszor írom ma még ezt le, hogy imádom…)! A gerincét még nem mertem varrva összeállítani, ahogy tőle tanulhattuk, de tuti, hogy a következőnél már bátrabb leszek! Mert imádom!!

😀

Az volt most legfontosabb, hogy rengeteg fotót elnyeljen! Szó se róla, pakoltam bele jó sokat, és csak pakoltam és pakoltam és pakoltam! Díszítést alig, inkább csak a fókusz miatt és minden második oldalpáron hagytam helyet egy-egy nagyobb lélegzetű kommentnek (ezeket most kivételesen nem mutatom és a fényképek egy részét sem).

De a többi fotón azért jól látszik, hogy milyen hálás ez a minialbum, amit Sophie kitalált! Hatalmas köszönet és még sok ilyet kérünk a továbbiakban is!!

😀

papa-album2

papa-album3

papa-album4

papa-album5

papa-album6

papa-album7

papa-album8

papa-album9

papa-album10

papa-album12

 

Még készül egy teljes nyári album, nnna az igazán nagy meló lesz, de aztán már csak a karácsonyra készülök!! Hamarosan csak úgy ontjuk a téli és karácsonyi inspirációkat!!

😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.