joy7

Joy – testvéri ölelés képkeretben

november 15, 2017 11:27 de. | Közzétette | Hozzászólás

A novemberi kihívásban lakásdekorra buzdítok mindenkit. Nagy kedvenceim a képkeretek, legyen az egy fordított vászon, vagy a különböző méretű, színű és alakú keretek. Fessem, tintázzam, vagy hagyjam meg eredeti formájukban és csak a belső teret díszítsem, szeretem mindet, ez mindig hangulat- és projektfüggő.

Ma egy favorit scrapbook-oldal típust liftelek, lakásdekorációvá alakítva, vagyis konkrétan keretek közé helyezem

😀

Sokan, sokféleképpen alkalmazták már ezt, fehér alapkartonra fekete akrilcsíkokat húztak, és az ezt követő fényképelhelyezés, díszítés, kiemelés már rendkívül változó. (Hozzáteszem, hogy a tökéletes csíkok elérése érdekében tett próbálkozásaim közben elfogyott a fekete akrilfestékem, így fekete gessoval és egy kis vízzel értem el ugyanazt. A csíkok még mindig nem tökéletesek, ellenben már ez egyáltaláln nem zavar :D)

Pár hét múlva megyünk karácsonyi fotózásra (örök hálám Photos by Judytnak! <3), ezért az alkotás során még csak egy tavaly karácsonykor készült fényképet használtam, ezzel tudom megmutatni nektek is. Bár az is lehet, hogy így marad, mert bár a fotó nem tökéletes (a fotó sem :D), a pillanat, amit elkaptam, nekem nagyon is! Karácsony reggelén készült, miután bontogatták az ajándékokat a gyerekek. Öröm a köbön, visongatás, ugrabugra, majd egymás nyakába borultak! <3

Naponta megsimogatják egymást, kedvesek egymáshoz, persze nem csak és kizárólag, nyilván van vita ezerrel, de ilyen ölelést ritkán láthatok tőlük. Szóval szívem csücske ez a fénykép, és a poszt írása közben már rá is dumáltam magam, hogy Judit fotóival másik ajándékot készítek!

😀

joy

joy4

joy5

joy3

joy6

joy7

Szeretem projekt lett, igazi dísze a karácsonyi hangulatdekornak <3

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.