girland4

Ünnepi dekor a gyerekszobában

november 22, 2017 1:21 du. | Közzétette | Hozzászólás

Ismét a novemberi kihívás témáját boncolgatom, ezúttal a gyerkőcökkel, a saját szobájukba készült ötletekkel jöttem.

Nem igazán mondhatni, hogy scrapbook technikás, ellenben füstölt a Sizzix és a körlyukasztó

😀

Napok óta nyomjuk és tekerjük az eszközöket, pontosabban a gyerekek! Merthogy fontos szempont volt, hogy velük együtt készüljön. Négyévesek, és természetesen némi irányítás mellett, de a munka oroszlánrészét ők végezték. Nekem már csak össze kellett fésülni, itt-ott kiegészíteni és díszíteni. Nnno meg persze varrni is, de a kétoldalú ragasztó hátuljának nagy részét is ők távolították el!

Gondolom nem mondok ezzel újat, de a legfontosabb része a tervezés volt. Borzasztó elevenek, ezért hetekig csak a Pinterestet bújtam, hogy találjak olyan ötleteket, amiben maximálisan kivehetik a részüket, élvezik is, persze biztonságos legyen, és közben ne fonjam be a hajam ezerszer! Ez utóbbi teljesült a legkevésbé…

Kiválasztottam három-négy készletet és ebből ők választották ki a kedvencüket. A ScrapBolt tele van szebbnél szebb karácsonyi szettekkel, és egy részük ráadásul naggggyon kedvezményes! Bevallom, a kiválasztás során fontos szempont volt, hogy viszonylag olcsó legyen, így én is el tudtam engedni az általános “jajjjjj ne nyúlj hozzá” alapállásomat!

😀

gyerekszoba3

Néhány gondolat a dekorokról külön-külön is:

Girlandok:

1. Körlyukasztóval vágtak rengeteget, ezeket csak össze kellett varrni. Látványos és imádják!

girland1

girland2

2. Mióta nyáron kipróbáltuk a Sizzix-et, azaz engedtem kipróbálni, azóta visszatérő kívánságuk. Én beállítom a kést és a papírt, ők tekerik, felváltva, mert persze mindkettejüknek más formájú zászlócskák kellenek. Mindig 😀 Amíg egyikük tekeri, a másik kiválasztja a következő papírt. És még türelmesek is egymással, igazi főnyeremény!! Aztán felragasztjuk egy zsinórra, és innentől jövök én!

girland5

girland6

Bevallom, erre még nem jutott idő, de valójában nagyon is tetszik, hogy ilyen “steril”. Lehet, hogy így marad!

girland4

3. Nnna, ennek a nevét nem tudom, ezért ide soroltam őket is. A maradék papírokat felcsíkoztam, kétoldalúval ragasztottuk abban a sorrendben, amit megadtak.

girland3

Képkeretek:

1. Majd’ kiugrottam a bőrömből, amikor rájöttem, hogy a korábban vásárolt, de még nem felhasznált keretek színben tökéletesen passzolnak a papírokhoz!! Mindenki választott magának a papírokból egy-egy kártyát, amit egy kicsit felturbóztam.

2. A nagy fehéret persze teljesen én készítettem, szintén Pinterestes ötlet insprilált. Nem nagy kaland, de jópofa!

kepkeret3

kepkeret2

 

“Lógósok”

Tavaly készítettünk hasonlókat, persze hogy idén is kellett! Szintén a gyerekek lyukasztották, nekem csak fel kellett aplikálni a hurkapálcára. Most, hogy elkészültek a fotók, azt hiszem rájuk fér egy kis fekete-körbe-firka!

logosok

 

Most egy kicsit szusszanok, aztán folytatjuk a gyerekszoba díszítését. Lesznek még rozetták, előre láthatólag még csillagok, Sizzix-szel vágva és összevarrva, és valamilyen visszaszámlálós, hogy mennyit kell még aludni karácsonyig.

Remélem, sokan jöttök a kihívásra a csodacsomagért és a móka kedvéért! 😀

snow

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.