OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ünnepelj velem…

november 28, 2017 8:00 de. | Közzétette | Hozzászólás

A kihívásra készült karácsonyi dekoráció amit mára hoztam Nektek.  Nos igen kissé időzavarba kerültem, kérem nézzétek el nekem, és most ezt ( is ) a koromra fogom! 🙂
Szerencsére kihívás nélkül sem rossz az ötlet,  inspiráció. Évekkel ezelőtti blogon láttam egy koszorút fotókkal, és egy mappába elmentettem, készítőjét persze nem. Ránéztem és rögtön egy csomó dolog jutott eszembe. Most kicsit írok a gondolataimról. Nagyon sok ismerősömnek, barátomnak gyerekei, unokái, család nagy része nem az országban él, van aki nagyon messze költözött. Szerencsés esetben utaznak haza, vagy a családból valaki hozzájuk, de ez nem mindig lehetséges. Gondoltam készítsünk távollévő szeretteinkről egy díszt, amit ha az ünnepi asztalra, esetleg a fenyőfára felteszünk, úgy érezhetjük, együtt ünnepelünk velük.
Ezek a fotók a családon kívül lehetnek barátokról, barátnőkről, nekünk kedves személyekről is.  Fontos hogy ha készül fotó a karácsonyunkról, és ez is rajta lesz elküldjük, nagy örömöt okozhatunk vele.

Én a koszorúból, kört csináltam, és karácsonyi papírokból nagyobb, pauszból kisebb, és végül a fotókból még kisebb köröket vágtam, Sizzixel. Ezen a szűk családom szerepel, őket sokszor mutatom, távoli barátnőimről és tágabb családról egy másik készül majd.

Egy nagy kört vágtam , majd az egymásra rétegezett papír, pausz, fotót körberaktam. Előtte felragasztottam egy Silhouttel vágott hópehely karikát fehér papírból. Néhány karácsonyi díszítés, és a tetejére egy szép masni.

Szerencsém volt, egy többünknek kedves üzletben, amit itt most nem írhatok, de később majd elmondom, találtam egy tartót, amit mintha erre találtak volna ki! Én sem akartam elhinni, amikor megláttam, napok óta bennem motoszkált hogy kell valami, nem gondoltam, hogy ilyen könnyen rátalálok!
Nem írok többet, nézzétek a képeket, szerintem nagyon egyszerű, de kedves lakásdíszt készíthetünk.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És a helyén! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kellemes, örömteli várakozást, és ihletett alkotónapokat az ünnep előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.