cof

Csokrom, csokrom, őszi csokrom

január 30, 2018 10:07 du. | Közzétette | Hozzászólás

Nem titok, hogy nem kedvelem az őszt. Persze csodaszép a természet, ahogy mindenféle színekben pompázik, csudajó móka gyerekekkel leveleket halmozni és beleugrálni, gumicsizma a legnagyobb király, és még sorolhatnám, de valahogy még így sem tudta a szívembe lopni magát. Azt hiszem, túl mélyen gyökerezik az ellenérzés, úgy mint iskolakezdés, állandóan dögnehéz a táska, korán sötétedik, stb.

Mint oly’ sok mindenben, ebben is változást hozott a scrap. Bár itt a változásnak még nagyon az elején járok.

Más szempontokból tudok ránézni dolgokra, jelen esetben az őszre. Nyilván ebben a gyerekeknek nagyobb szerepe van, de ahogy a kamera mögött is új dolgokat fedez fel az ember, úgy az alkotás során is.

Ugyan a legtöbben már a Valentin-napra készülnek, meg a tavaszra, meglepő módon én mostanában az őszi képeinket nézegettem, nnno meg a gyönyörű Amber Moon papírjaimat! Ami valójában csak kettő darab, meg némi matrica, de valljuk be, ennyiből azért már jócskán lehet oldalt építeni!

😀

Mivel ilyen színekkel alig-alig alkotok, a kontrasztos fekete-fehér fotóelőhívást választottam. Nekem nagyon bejön, dob még egy jókora lapáttal a hangulatra! Ritkán fordul az is elő, hogy egy scrapbookpapírt ennyire hagyok érvényesülni. Új élmény volt. És ez is bejött nagyon!

😀

cof

cof

cof

cof

cof

 

Hamarosan kihirdetjük a január havi kihívásunk eredményét, majd jön a február. Huhuhúúú!! Az lesz ám a nem-semmi!!

😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.