2018-03-27 17.53.03

Enjoy every moment

március 28, 2018 7:39 de. | Közzétette | Hozzászólás

Még január végén volt a facebookon egy játék, ahol stúdió fotózást lehetett nyerni. Én voltam az egyik szerencsés, és nem is volt kérdés, hogy viszem a csajokat is! Idén volt már egy fotózás Móni szülinapján, de mivel az kicsit foghíjasra sikerült, így nagy volt az öröm, hogy másfél év után végre tényleg együtt megyünk. Mi, öten.

Illetve hatan. 😀

 

Merthogy Erika pici lánya is velünk volt! Bevallom őszintén, tartottam tőle, hogy hogy is fog ez zajlani, egy ilyen apró teremtéssel,  meg hogy mit szól majd a fotós, de így utólag azt kell hogy mondjam, hogy Veronika különleges élménnyé varázsolta azt az egy órát. 🙂

 

Mivel hétköznap volt, így a fotózás után sajnos mindenki rohant a dolgára. Ki az oviba, ki a munkahelyére, ki haza.

És mivel a fotókra még három hetet várni kell, így elővettem a másfél évvel ezelőtti képeket! Ha valaki egy éve azt mondja nekem, hogy én ezekből a fotókból még alkotni fogok, biztos, hogy hülyének nézem volna!

De azóta szerencsére sok minden változott, és azt biztosan állítom, hogy az egyik legjobb, hogy Kriszta újra köztünk van!

 

Hasonló oldalt csináltam már nyaralós képekből, de most 3*4 -es kártyákat használtam Prima Marketing számomra egyik legkedvesebb készletéből.

 

Szeretem oldal lett!

Enjoy every moment - Zella Teal Enjoy every moment - Zella Teal Enjoy every moment - Zella Teal Enjoy every moment - Zella Teal Enjoy every moment - Zella Teal Enjoy every moment - Zella Teal Enjoy every moment - Zella TealEnjoy every moment - Zella Teal

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.