2018-04-05 16.11.31

Magic moment

április 6, 2018 9:48 de. | Közzétette | Hozzászólás

Így sem jártam még!  😀

 

Kiválasztottam egy szuper képet, – igen, még mindig Móni szülinapi fotózásán készült fotók  közül – amin farmerban és fehér felsőben vagyunk a csajokkal. Eszembe jutott, hogy van még a Pinkfresh Studio Indigo Hills készletéből néhány papírom és kivágatom, és hogy az milyen jó lesz a farmeres fotóhoz.

Elő is vettem, és szépen kiválogattam. Mivel nagyon csajos oldalt szerettem volna, ezért rózsaszín és kék díszítőelemet és papírt választottam.

 

Eredetileg -hasonlóan a múltkori liftelésemhez- egy csíkban szerettem volna díszíteni az oldalt, csak most alul, középre a 10*15-ös fotó, és felülre egy nagy címfelirat.

A papírok és a kivágatok gyorsan a helyükre kerültek, a fotó középre, de valahogy a cím sehogy sem jött össze. a betűmatricáim nem tetszettek, vagy nem passzoltak színben, a Cameót nem volt kedvem bekapcsolni, ezért kiválasztottam a Magic feliratot a készletből, és Sizzixel tekertem a “moment” betűit. De valahogy nem tetszett.

 

Olyan kis semmilyen volt… nem tudom másképp leírni. Gondoltam, hogy fröcskölök kicsit, hátha az segít, ami olyannyira rosszul sült el, hogy sikerült egy randa fekete csíkot húznom oda, ahol aztán semmivel nem tudtam eltakarni!

 

Ha rátoltam a fotót, akkor borult az egész elrendezés! Aztán eszembe jutott, hogy van még pár darab A4-es fotóm, gyorsan elővettem őket.

 

Igaz, hogy ez egy fekete-fehér fotó, és így az eredeti elképzelésemnek lőttek, miszerint a farmer meg a rózsaszín milyen tuti lesz, de legalább megmentettem az oldalt! 😀

 

Ilyen lett:

Magic Moment - scrapbook layout Magic Moment - scrapbook layout Magic Moment - scrapbook layout Magic Moment - scrapbook layout Magic Moment - scrapbook layout Magic Moment - scrapbook layoutMagic Moment - scrapbook layout

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.