OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illatok – áprilisi kihívás inspiráció

április 10, 2018 9:13 de. | Közzétette | Hozzászólás

Amikor Viki ötlete a tudomásomra jutott, nagyon jót mosolyogtam. Ez a kihívás nagyon kedves számomra, hiszen imádom az illatokat. Persze a parfümöket elsősorban. Nem tagadom volt időszak amikor szinte függő voltam, és legalább 15 féle sorakozott a fürdőszobában. Persze nem csak ezek! Én imádtam apósom pipadohány illatát, főleg ha valami különleges dohányt kapott és azzal pipázott . Aztán a kisbaba illata, amivel semmi nem ér fel! A kora reggeli tavasz illat! És persze sorolhatnám, biztosan Ti is tudtok sokat.
Sok-sok éve Svájcban jártam, hivatalos út volt, egy kicsi városka volt akkor Zug.  Reggel mielőtt elmentünk a hivatalos munka helyszínére, sétáltunk egyet, és valami eszméletlenül finom , jó levegő volt ott. A helyiség határában, hűvös, kicsit kesernyés, a reggeli pára által “megérintett”  hatalmas füves rét , egy hatalmas tó, igen érdekes , maradandó illatot eredményezett.

Unokáim 2 éve jártak Svájcban, és amikor megláttam ezt a fotó sorozatot, rögtön az az illat jutott eszembe!  Igen, van ilyen.  Azt gondoltam,  akkor az illatos inspiráció ezekkel készül.

Remélem ötletek már Nektek is vannak, várjuk az “illatos” alkotásokat. 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Örömteli alkotó napokat kívánok, és keressétek az illatokat !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.