tgiving planner closeup 1

A Carpe Diem határidőnapló

február 15, 2016 1:16 du. | Közzétette | Hozzászólás

Arra gondoltam, hogy ma nem a saját tervezőmből hoznék nektek inspirációt, hanem megmutatom nektek, hogyan csinálják ezt a tőlem sokkal tapasztaltabbak. Ebben a bejegyzésben a  Carpe Diem plannerhez kerestem blogbejegyzéseket, fényképeket.

Nagyon sokat keresgélek, mert ezen az ismeretlen területen szükségem van inspirációra, nézelődésre. Legtöbbször a pinterest a forrásom, innen jutok el a különböző blogokra.  A planner esetében még nincs olyan blog, ahol visszatérő olvasó lennék, de bizonyára hamarosan lesz.

Már többször felkerestem a Simple Stories blogját, hogy nézelődjek. Ma hoztam is nektek innen több linket, hogy megnézzétek, milyen lehetőségeket rejt magában ez a planner: https://www.simplestories.com/blog/setting-my-carpe-diem-planner

Kis címkék, matricáktól kezdve, a kivágott díszítőelemeken keresztül a pecséteken át szinte bármilyen scrapelem felhasználható bennük. Nekem nagyon tetszenek ezek a színes, díszített planner oldalak. Egyelőre úgy érzem, hogy ez nekem még nem megy, de igyekszem, mert ilyen tervezőt szeretnék az év végén a kezemben tartani.

ss planner tgiving

A sok nézelődésben eddig Ashley Horton az egyik kedvencem, imádom, ahogy díszít. Jó pár oldalt megmutat, imádom a sok apróságot, a varrást, azt ahogy a fényképet felhasználja, a kivágott szövegeket.

Spread1g

Nézzétek csak milyen bátor, és milyen könnyedséggel lyukasztja ki a naplóját. Lenne kedvem utána csinálni …. de nem fogom. 😉 Ti gondoltatok már rá?

https://simplestories.com/blog/ready-new-year

A Carpe Diem határidő napló szépsége, hogy rengeteg díszítő eleme van a piacon. Nagyon jól összhangban van a sn@p csomagokkal is, amik csak bővítik a kínálatukat.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.