OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A nagybácsival… – ajándék oldal

augusztus 13, 2019 8:16 de. | Közzétette | Hozzászólás

Van egy olyan scrap baráti társaság, akik nemcsak az alkotásokban őrzik a hagyományt, hanem a tetteikben is. Ez azt jelenti, hogy összejönnek alkotni, játszani, és a múltat felidézni, minden évben, van hogy csak egy nap, de van hogy három , mint most a hétvégén! Nagyon jól érezzük magunkat, és a hagyományoknak megfelelően készítünk egymásnak oldalakat. Én egy tündéri fotót kaptam, egy tüneményes kislány kacag a tizenéves nagybácsira! Bizony csodás fotó, és nagy szeretettel készült az oldal!

A fehér alapkartont fesettem akvarellel, majd fröcsköltem rá. Pecsételtem különböző feliratokat. Nagy körvágóval kivágtam 3 féle méretű kört úgy, hogy kb fél cm szélességű legyen, de nem törekedtem a szimmetriára, mert így mozgalmasabb lett.  Pecsételtem leveleket, és kivágtam. A szitakötő szintén egy kétoldalas papír része, amiből kivágtam. Igyekeztem tartani a monokróm színvilágot, mert valahogy ez illett a fotóhoz, amit fekete-fehérben hívattam elő. Még vágtam ki egyéb leveleket, és néhány enamel pötty is került rá, valamint kis fekete cérna 🙂   Sikerült jól elhelyezni, a fotót és a díszítést is sikerült jó kompozícióba hozni!

Szeretettel ajánlom inspirációnak bármilyen nyári fotóhoz, bármilyen színvilággal  🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha szeretsz játszani és szereted a kihívásokat, most lehetőséged van nyerni a Facebook-oldalaunkon. Gyere, ne maradj le az augusztusi kihívásról!

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be Facebook-csoportunkba! Várunk szeretettel! Scrapkuckó, ahol öröm az alkotás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.