OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adventure… – októberi kihívás inspiráció

október 16, 2018 8:59 de. | Közzétette | Hozzászólás

Viki kihívásán igazán jót mosolyogtam magamban, de egyben örültem is. Persze nem gondoljátok hogy miért! Elárulom! Amikor az őskorban megismertem ezt a hobbit, akkor a kihívás az lehetett volna, tegyél az oldalra valamit, amit most vettél, rendeltél egy scrapboltból.  Igen ez jutott eszembe, mégis gondot okozott hogy mit is csináljak?  Varrogassak, hímezzek, horgoljak, vagy gobelint készítsek? Áááá, persze ez vicc, de ki tudja?
Maradtam a mostani másik örömhobbimnál, és virágot festettem, rajzoltam, filccel “bigyóztam”! Persze volt hozzá egy jó kis inspiráció, amit szintén Viki tett fel, de nekem nem voltak elég árnyaltak a virágok, így csináltam magamnak. Rajzoltam, festettem filctollal árnyékoltam, pöttyöztem, végén fröcsköltem (finoman csak). Egyszóval a kék virágok a saját készítmény a többi már az elkényelmesedett scrapper előbányászott díszei.
Fogadjátok szeretettel, és nyugodtan maszatoljatok valamit, és hajrá a kihívásra, és ha mellé még egy kis keresztszemes, vagy horgolt virág is akad, már jöhet a feltöltés!
Ne habozzatok, mert bár titok az ajándék, de eddig még senki sem csalódott, sőt!  🙂

Mutatom az én oldalam:

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

További szép Őszi napokat, ihlettel teli alkotásokat kívánok szeretettel !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.